Buna ziua
Bine v-am regasit. Defapt nu chiar foarte bine. Am si eu o problema, prietena mea are niste probleme, si ma gandesc ca poate este gravida. Perioada de menstruatie trebuia sa ii vina pe data de 30-31 decembrie, dar azi suntem in 17 ianuarie si inca nu i-a venit.
Noi am avut contactul sexual pe data de 25 decembrie. Eu stiu sigur ca nu am facut nimic ca sa o las gravida. Intr-adevar nu am folosit prezervativ, dar nici ejacularea nu a avut loc in interiorul vaginului.
Ea a fost si racita in ultimele 2 saptamani, si din cate am auzit si din cauza la raceala se poate ca menstruatia sa intarzie.
Ieri a facut un test si i-a dat pozitiv. Nu stiu ce sa mai fac.
Ea a spus ca a mai patit odata asa ceva anul trecut, dar nu a facut test. A avut aceleasi simptome dar nu a fost insarcinata.
Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti ce este de facut. Pentru ca inca este minora si nu stiu ce as putea face.
Noi am avut contactul sexual pe data de 25 decembrie. Eu stiu sigur ca nu am facut nimic ca sa o las gravida. Intr-adevar nu am folosit prezervativ, dar nici ejacularea nu a avut loc in interiorul vaginului.
Ea a fost si racita in ultimele 2 saptamani, si din cate am auzit si din cauza la raceala se poate ca menstruatia sa intarzie.
Ieri a facut un test si i-a dat pozitiv. Nu stiu ce sa mai fac.
Ea a spus ca a mai patit odata asa ceva anul trecut, dar nu a facut test. A avut aceleasi simptome dar nu a fost insarcinata.
Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti ce este de facut. Pentru ca inca este minora si nu stiu ce as putea face.
2 comentarii
nu disperati, incercati sa fiti calmi, sa mai repete o data testul dar dimineata, pt a ramane insrcinata ii trbuie o cantitate destul de mare de spematozoizii si daca tu nu ti-ai dat drumu in ea deloc nu ai de ce sa iti faci griji, si raceala la ovare poate e una din cauzele intarzierii, sau si stresul, si in caz ca e insarcinata nu disperati k exista tot felu de motode de a e iesi la liman,
nu vreau sa va sperii dar in majoritatea cazurilor testul de sarcina este 99% sigur deoarece si eu am patit la fel
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??