Calculi la glanda salivara

12-05-2008
Selina
Nu este medic/terapeut
Selina
Buna ziua! Problemele au inceput de 7 luni in urma am mers la f.multi medici, am facut tratamentul prescris, dar din pacate situatia ramiine aceeasi. Totul a inceput de la un impediment in git ce vizual nu era de depistat am facut tratamentul (local ) al amigdalelor, apoi am mers la dentist, am facut radiografia la toti dintii, audiograma si tempanograma, probele hormonale ale glandei tiroide, toate aceste analize au iesit bine. Pe dreapta la baza urechii simt un nodulet. In perioada cind e palpabil am iradieri in urechea dreapta si simt in git un nod si parca o portiune se usuca pina intratit ca trebuie sa tusesc. Am incercat diferite comprese, dar ele-mi ajuta pe f.putin timp. Am avut si zile cind m-am simtit bine in aceasta perioada(din pacate putine), dar aceasta ameliorare aparea dupa ce faceam mai mult timp masaje usoare pe dreapta si se simtea o usurare ( parca s-ar secreta mai multa saliva ). Situatia se usureaza doar in timpul somnului, cum incepe ziua iar de la inceput si spre seara e mai greu. Scrieti-mi va rog daca exista vreo investigatie ce asi putea-o face si la ce medic trebuie sa ma adresez pentru a determina daca nu este cauza formarii calculilor in glanda salivara din dreapta, ca dupa simptome parca ar fi o blocare de duct ce se elibereaza greu si numai la masare usoara de durata. Sper sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns