Cand se efectueaza un test de sarcina?

Acum 10 zile au incepu sa ma doara foarte rau sanii, aveam urinari mai dese si dureri ca si cum ar fi trebuit sa-mi vina ciclul. Ciclul mi-a venit acum 2 zile insa sunt doar cativa picuri de culoare maronie. Am efectuat un test de sarcina si a iesit negativ. Cu toate acestea este posibil sa fiu insarcinata? Mama mea a avut ciclu pana in luna a 4-a de sarcina, este posibil sa o mostenesc? Este posibil ca testul de sarcina sa arate negativ pentru faptul ca nu l-am facut cand trebuia? Va multumesc!
4 comentarii

Va rog inca o data...imi poate raspunde cineva?

Draga Annya!Cel mai sigur e sa faci o analiza de sange care iti va spune exact daca esti sau nu, insarcinata.Ciclul ti-a venit la timp sau a intarziat?Parerea mea e sa mai faci un test de sarcina, de preferat de la alta firma, ca sa vezi diferenta si daca tot nu te lemuresti, atunci analiza de sange e cea mai sigura.Rezultatul se primeste in aceeasi zi sau a doua zi.Depinde de laborator.Bafta!

Draga Annya!Cel mai sigur e sa faci o analiza de sange care iti va spune exact daca esti sau nu, insarcinata.Ciclul ti-a venit la timp sau a intarziat?Parerea mea e sa mai faci un test de sarcina, de preferat de la alta firma, ca sa vezi diferenta si daca tot nu te lemuresti, atunci analiza de sange e cea mai sigura.Rezultatul se primeste in aceeasi zi sau a doua zi.Depinde de laborator.Bafta!

Pentru siguranta dumneavoastra este indicat sa faceti o ecografie transvaginala, sau sa recoltati B-hcg din sange.
Toate cele bune.
Toate cele bune.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1dupa cat timp imi pot face testul de sarcina?
- 5sunt sau nu insarcinata?
- 6sunt disperata..am nevoie de o parere
- 4test de sarcina dupa 2 luni de la contactul sexual
- 12Test de sarcina negativ si ciclul intarziat
- 3La cat timp se depisteaza sarcina?
- 6ce test de sarcina sa mi iau?
- 5in primele 8 zile dupa ciclu e posibil sa raman insarcinata?
- 33 teste negative
- 1teste de sarcina??? nu stiu sa interpretez?
- 7test de sarcina
- 2Cam la cat timp de la actul sexual este suta la suta sigur testul de sarcina?
- 6dureri de spate si dureri abdominate...as vrea sa stiu dupa cat timp sa fac un test de sarcina
- 20voi ramane insarcinata?
- 1Nustiu ce sa cred! a doua liniuta a iesit f f slab vizibila!
- 1Testul de sarcina - la cate zile de la contactul sexual se face?
- 4Sarcina??
- 1Citirea testului de sarcina - linia C era roz iar cealaltă era foooarte ștearsă
- 0Intrebare test de sarcina - mi se pare prea repede ca s-au colorat ambele linii
- 1Test sarcina
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: