capsula de slabit la gravide

30-09-2008
efy31
Nu este medic/terapeut
efy31
Sunt insarcinata in luna a 3-a. exact in prima luna de sarcina, nestiind ca sunt insarcinata, am luat "capsula de slabit", un medicamnt naturist pentru slabit, nerecomandat gravidelor. (Compozitie: "¢ Nuca koncing (Juglans regia) 18% "¢ Fruct de Garcinia morella 13% "¢ Mere 16% "¢ Kiwi (Actinidia chinensis) 13% "¢ Glucomanani 12% "¢ Extract de radacina de tapinambur (Helianthus tuberosus) 16% "¢ Extract de Dioscorea esculenta 12% Continut in principii active: 100 g. produs contin >200 mg. flavon). Credeti ca mi-a afectat sarcina in vreun fel? Daca da, ce este de facut? Ce teste sa fac?
Va multumesc
4 comentarii
0
01-10-2008, ora 00:00
alessia5158
Nu este medic/terapeut
alessia5158
Nu !! caci, atunci cand ai aflat ca esi insarcinata, te-ai oprit !Multe femei sunt sub tratamente alopate, (mai periculoase ptr. embrion decat cele naturiste) iar atunci cand afla de sarcina, cu acordul medicului, suprima/reduc medicatia si totul este in regula.N-ai motive de ingrijorare -sarcina a evoluat pana acum fara sa apara probleme !
0
02-10-2008, ora 00:00
neige402003
Nu este medic/terapeut
neige402003
Am inceput sa iau capsula de slabit de o saptamana.Nu prea am fost atenta la simptome, pana ieri, cand senzatiile de gheara in gat, sufocare si o strangere a stomacului extrem de neplacuta, ca de corset, m-a determinat sa citesc mai multe despre aceasta mica pastila " naturala". Durerile menstruale s-au declansat cu 5 zile inainte de termen, iar durerile, aseara au fost cele mai cumplite din viata mea. Pana sa citesc efectele pe forumul acesta, am gandit, stresul, fibroamele mele, iar lipsa somnului de noapte, am incercat sa o explic prin oboseala excesiva. Am luat pastila azi dimineata si este pranzul, senzatia de sufocare nu-mi trece, stomacul e strans.De slabit, am slabit rapid, vreo 2 kg, dar eu nu am putut bea de o saptamana decat lichide si cereale, stafide, lucruri usoare, fara o dorinta deosebita de a inghiti ceva. Azi ma opresc. Vreau sa mai traiesc. Ce sa zic? Recomandari maxime, efecte strict individuale.
0
10-10-2008, ora 00:00
manu84
Nu este medic/terapeut
manu84
buna fetelor,
si eu am luat capsula de slabit si intradevar am avut niste reactii adverse dar din fericire nu au continuat si asa ca am luat in continuare capsula si sincer sunt multumita.dar am vazut la stiri ca poate avea efecte secundare foarte grave, sa ajuns pana la hemoragii interne.Nu stiu ce sa fac, as mai lua in continuare dar parca mi-e frica.
voi ce ziceti?
0
06-02-2009, ora 08:26
amoreea2008
Nu este medic/terapeut
amoreea2008
Salut. Sunt si eu in a 9-a sapt de sarcina, si am luat timp de 10zile aceasta capsula, in prima luna a sarcinii.
Am intrat pe forumul site-ului respectiv si se vehiculeaza cum ca n-ar fi tocmai naturala, ba chiar din contra foarte nociva.
Sunt din Timisoara si am achizitionat-o de la "Dr Andrei" care da sfaturi pe forumul site-lui.
E un baietandru din Timisoara(singurul importator si distribuitor din tara-asa sustine dumnealui), care nu stiu daca e in masura sau e dornic sa dea sfaturi si informatii reale vis-a -vis de efectele secundare a capsulei.
Mie mi-e foarte frica si medicul meu ginecolog a zis ca toate chinezismele astea de slabit nu sunt facute sub "control" riguros.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Menstruația peste sarcină
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  • Antidepresivele în sarcină: substanța bupropion traversează placenta
  •