Carcinom urotelial papilar
Buna ziua.Soţul meu a fost operat de tumora vezicală.În urmz biopsiei a primit următorul rezu, tat: fragmente( franjuri) tumorale vezicale recoltate endoscopic, prezentand aspect histopatologic de carcinom urotelial papilar bine /moderat diferentiat, G1/G2(low grade), cu invazie in unele axe si in corionul superficizl:pT1.
Proliferarea tumorala este bogat vascularizata, ulcerata.COD ICD-O 8130/3.
2. Fragmente de mucoasa si perete cale urinara( vezica urinara ), prezentand edem si marcat aspect congestiv la nivelul laminei propria si interstitial transmural. Musculatura propria interceptata prezinta aspect histopatologic conservat. Alaturat, franj tumoral flotant cu aspect histopatologic de carcinom urotelial papilar bine/ moderat diferentiat, G1/G2 (low grade).
Vreau sa stiu daca este grav si ce trebuie facut in continuare.
Va multumexc znticipat.
Proliferarea tumorala este bogat vascularizata, ulcerata.COD ICD-O 8130/3.
2. Fragmente de mucoasa si perete cale urinara( vezica urinara ), prezentand edem si marcat aspect congestiv la nivelul laminei propria si interstitial transmural. Musculatura propria interceptata prezinta aspect histopatologic conservat. Alaturat, franj tumoral flotant cu aspect histopatologic de carcinom urotelial papilar bine/ moderat diferentiat, G1/G2 (low grade).
Vreau sa stiu daca este grav si ce trebuie facut in continuare.
Va multumexc znticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 8Urina deschisa la culoare
- 2Nu tin deloc urina
- 0Un chist mic pe partea stingă la rinichi
- 1Urinare frecventa dar fara simptome
- 3Rezultat analiza sange si urina, Femeie 66 de ani
- 2Rezecția vezicii urinare
- 3Rezecția vezcii urinare ( Scoaterea vezicii urinare afară )
- 1Klebsiela
- 1Formatiune rinichiul drept
- 2Urinare extrem de frecventa (non-stop)