deja in ziua 35 si menstruatia ezita sa apara

23-06-2016
CameDv
Nu este medic/terapeut
CameDv
Buna, sunt putin ingrijorata deoarece este prima data cand cm se afla deja in ziua 35 si menstruatia ezita sa apara.Ziua in care ar fi trebuit sa apara menstruatia a fost joi 16 iunie, astazi 23 iunie nici urma de musafiri.Pe data de 8 iunie, am facut o ecografie abdominala pentru a vedea daca chistul pe care il aveam in urma cu 3 luni s-a tratat.Doctorita mi-a spus ca nu s-ar mai vedea vre-o urma de chist, si singura intrebare pe care mi-a pus-o a fost "Esti in perioada de dupa cm nu?" i-am raspuns cu siguranta ca pe data de 16 trebuie sa imi vina, deci mai aveam 8 zile pana la eventuala incepere.Aceasta mi-a spus ca nu ar fi cazul sa astept sa imi vina la acea data, pentru ca nu va venii, deoarece endometrul meu nu arata conform perioadei in care ma aflam.Bazandu-ma pe cuvintele doctoritei, nu m-am panicat in primele 5-6 zile de intarziere...astazi a inceput a 7 zi, si incep sa fiu putin paranoica.Astazi, in a 7 zi de intarziere, a fost facut si un test de sarcina care a iesit negativ.Mi-as dorii foarte mult sa stiu daca ar putea fi vorba despre o sarcina, care ar putea fi problema mea cu endometrul, si tot ce credeti despre scurta si neinteresanta mea poveste, deoarece mi-ar fi de mare ajutor.Va multumesc frumos, pupici
7 comentarii
0
23-06-2016, ora 18:13
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Poate fi vorba de sarcina doar daca ati facut sex neprotejat.
In rest ar trebui sa faceti o ecografie transvaginala (nu pelvina) sa se vada situatia exacta a endometrului si ovarelor.
0
23-06-2016, ora 18:16
CameDv
Nu este medic/terapeut
CameDv
Mi-am inceput viata sexuala in urma cu aproximativ 3 ani, de atunci toate relatiile sexuale intretinute au fost cu acelasi partener si doar neprotejat.Doresc sa precizez ca testul nu a fost facut cu urina de dimineata.Ma simt destul de ciudat, iar intarzierea ma nelinisteste.Motivul nelinistii nu este ca nu imi doresc aceasta sarcina, ci ca imi doresc sa o "protejez" mai mult.
0
23-06-2016, ora 18:46
CameDv
Nu este medic/terapeut
CameDv
Ce credeti ca ar trebuii sa fac? Sa astept venirea uratilor, iar daca lipsa continua sa mai fac un test de sarcina in a 14 zi de intarziere?
0
23-06-2016, ora 22:08
CameDv
Nu este medic/terapeut
CameDv
Mi-as dorii foarte mult sa imi raspundeti deoarece am o stare de neliniste.Va multumesc
0
24-06-2016, ora 00:18
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Test de sarcina din prima urina de dimineata in cateva zile, daca doctorita a zis ca nu vede endometru format in momentul ecografiei.
Din ce cauza ? Ati luat vreun fel de medicament, ceaiuri etc luna ce a trecut ?
E important sa faceti o ecografie transvaginala sa vedeti clar situatia endometrului.
0
24-06-2016, ora 09:40
CameDv
Nu este medic/terapeut
CameDv
Pana la momentul ecografiei nu am luat nimic.De pe data de 10, pana pe 22 am facut un tratament naturist cu "Mladite de zmeur", l-am intrerupt ieri crezand ca acesta ar putea cauza intarzierea, dar dupa cum m-as fi asteptat, nu acela era motivul.Astazi deja incepe ziua a 8 fara ciclu, deci ziua 36 de la ciclul trecut.Am hotarat ca urmatorul test sa fie facut la 10 zile de intarziere, urmat de unu la 14 zile.
0
24-06-2016, ora 14:03
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Intarzierea poate fi de la anumite medicamente alopate sau naturiste. Nu sunt testate suficient. Mai ales naturistele.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: