Care sunt sansele de a fi protejata?
As dori sa stiu care sunt sansele de a fi protejata in cazul in care nu incepi sa iei contraceptive in prima zi a ciclului menstrual? Si daca le intrerupi dupa o vreme sa spunem de 2 saptamani, cand exista posibilitatea sa apara menstruatia? Dupa inca o saptamana, de la intreruperea lor?Va multumesc!
2 comentarii
Administrarea contraceptivelor poate începe oricând în primele 5 zile ale ciclului (preferabil chiar în a 5-a zi). Oprirea administării se face numai la terminarea unei folii.
Este o eroare frecvent întâlnită oprirea administrării în timpul celor 21 de pilule active ale foliei, fapt care duce la perturbări endocrine.
Este o eroare frecvent întâlnită oprirea administrării în timpul celor 21 de pilule active ale foliei, fapt care duce la perturbări endocrine.
buna, as avea si eu o intrebare. mai demult eu am avut probleme cu cm. Spun asta pentru k nu mia venit kind trebuia sa vina. Dar am facut un ceai cu cretisoara si mia venit a doua zi, dar am auzit k are efecte urate, dar si pareri pro despre cretisoara. Imi spune si mie un medic o parere va rog mult va multumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Anticonceptionale pt. a impiedica menstruatia catva timp
- 7E posibil sa-mi intarzie ciclul pentru ca nu am mai luat luna asta anticonceptionale?
- 11pastila problema!!!
- 3sfaturi privind administrarea contraceptivelor si pentru slabit
- 3am uitat sa iau o pastila... ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 2anticonceptionale fara sex=dereglare hormonala
- 4iau anticonceptionale.. exista vreun risc sa raman insarcinata?
- 6sarcina cu anticonceptionale?:(((
- 5de o luna urmez un tratament pt poliartrita reumatoida.. pot sa iau si anticonceptionale?
- 4cand pot sa fac sex neprotejat?
- 0Are ceva daca imi intarzii menstruatia?
- 6efectele contraceptivelor dupa 3 luni de administrare
- 5teama folosirii anticonceptionalelor
- 9sub semnul intrebarii!!
- 10Anticonceptionale Artizia
- 9Cum trebuie sa iau anticonceptionalele?
- 6Anticonceptionale luate incorect?!
- 1Problema anticonceptionale
- 1escapelle si chist ovarian
- 0schimbare data ciclu menstrual
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: