Cat de jos poti simti miscarile bebelusului?

28-03-2017
Evolinne
Nu este medic/terapeut
Evolinne
Salutari tuturor!. Vreau sa impartasesc cu voi unul dintre cele mai frumoase sentimente pe care doar o femeie il poate trai:) acela de viitoare mamica. Dupa multiple incercari si vreo 2 sarcini pierdute in sfarsit minunea a aparut si pe strada noastra si azi suntem ajunsi la saptamana 16 de sarcina :) Sarcina evolueaza absolut normal, toate testele au iesit perfecte, fara probleme, doar mami are risc de tensiune mare in sarcina. Piticul a inceput sa isi faca simtita prezenta de la finele saptamanii a 14 a, cand simteam niste aripioare de fluturasi, dupa care in saptamana 16 a trecut la miscari mai pronuntate. :)) Se impinge si rostogoleste de zor in general dimineata la 5 ori seara dupa ora 6. Cand stau intinsa pe spate, eu fiind de constitutie mai slabuta (50 kg), se vede mogaldeata destul de bine cand isi face siesta :)).

Intrebarea mea este?. Cat de jos poti simti miscarile bebelusului?. Eu simt cand impinge uneori destul de jos, aproape de osul pubian, dupa care revine la orizontala. De cele mai multe ori prefera partea dreapta. Acolo il simt in proportie de 80 la suta.
3 comentarii
0
30-03-2017, ora 14:12
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Pe masura ce creste se simte lovind din ce in ce mai sus dar poate oricand sa apese si in bazin...de acolo a pornit!
1
04-04-2017, ora 13:58
Evolinne
Nu este medic/terapeut
Evolinne
Multumesc pentru raspuns :). Intr adevar, a inceput sa urce mai sus, desi cand si cand se mai cuibareste si acolo :)).
0
18-02-2019, ora 21:08
Alexa2419
Nu este medic/terapeut
Alexa2419
Buna seara, ma confrunt cu o problema de cateva luni nu mi-a mai venit menstruatia de 4 luni de zile, tin sa mentionez ca am un ciclu neregulat. Am facut trei teste de sarcina insa toate negative. Simptome nu am, insa ma doare uneori burta in partea de jos si ma simt mai Balonata. Inca din prima luna tot simnt ca se misca ceva la mine in burta. Sani ma dor doar in perioada cand imi trebuia sa imi vina menstruatia apoi nu ma mai dor si imi apar cateva cosuri apoi dispar! Daca as fi insarcinata nu ar fi trebuit sa imi apara macar la unul dintre teste?????
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul