Cat traieste un spermatozoid in vagin?

09-10-2012
ade_adelutza
Nu este medic/terapeut
ade_adelutza
Intrebarea mea e cat traieste un spermatozoid in vagin?!ideea e ca am facut sex in ziua 10 spre 11 si stiu ca durata ar fi de 3-4 zile...e adevarat??sunt speriata pt ca nu e momentul acum pt copil:(...azi sunt in ziua 28 si nu mi-a venit si nici simptome nu am, dar nici asa zisele simptome de sarcina nu le am...stiu ca la fiecare exista posibilitate sa existe sau nu...ciclul meu a fost neregulat pana acum cateva luni, dar cum de data asta am exagerat cu nebuniile, parca nu mi totuna:(...ce e si mai tare e ca acum o luna, doua vorbeam cu fetele si le ziceam ca as face un copil a doua zi daca ar fi doar ca nu e momentul.
6 comentarii
0
10-10-2012, ora 11:28
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Un spematozoid traieste intre 3 si 7 zile.
Contacul sexual s-a consumat cu ejaculare in interior?
Nu te stresa, ai rabdare, e posibil sa nu fii insarcinata chiar daca ai un ciclu menstrual regulat la 28 de zile, sa faci un test de sarcina pentru linistea ta, il poti face chiar azi intrucat au trecut 18 zile de la contact.
0
10-10-2012, ora 11:55
ade_adelutza
Nu este medic/terapeut
ade_adelutza
Da, a ejacuat in mine...pot face test si la a doua urina sau trebuie prima?
0
11-10-2012, ora 18:20
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Poti face testul si la a doua urina.
0
11-10-2012, ora 21:55
ade_adelutza
Nu este medic/terapeut
ade_adelutza
Azi dimi am vrut sa imi fac testul si cand sa il fac am vazut ca aveam secretia schimbata spre un maro si de fericire am zis ca nu il mai fac..azi nu mi-a venit, dar in schimb sunt dereglata ingrozitor la stomac desi nu am mancat nimic deosebit si am senzatie de rau de la ora 14...asa stare nu am mai avut de ani de zile,.daca ieri imi era asa rau ca azi, ma panicam. Dimi chiar fac testul daca nu se intampla minunea peste noapte. Eu m-am gandit abia dupa ce am renuntat la ideea de a-mi face testul ca o secretie maronie-rozalie poate fi instalata si in locul ciclului, cand e o sarcina..si astfel am mai dat de o bataie de cap:))..dar ar fi prea multe exceptii de la regula deci cred ca nu sunt gravida. I hope!!multumesc de raspunsuri oricum. Testul vreau sa il fac dimi ca e mai indicat. Asa si scrie pe el.
0
12-10-2012, ora 10:06
ade_adelutza
Nu este medic/terapeut
ade_adelutza
Mi-am facut azi testul si a iesit negativ..azi e a treia zi de intarziere...deci cred ca rezultatul e adevarat. Am tot citit pe net ca trebuie facut la minim 21 de zile de la contactul neprotejat sau mai bine la 7 zile dupa intarzierea menstruatie. Eu m-am linistit deoamdata...daca chiar o fi sa nu ma imbolnavesc in week-end, il mai repet luni...
0
21-09-2020, ora 18:07
Solourm
Nu este medic/terapeut
Solourm
SALUT!Deci, sa va explic usor:
Prietenul meu a făcut sex protejat până la un moment dat, el a scos prezervativ ul înainte de a ejacula( nu știu de ce) și a dat pe jos, a șters cu un șervețel uscat de pe jos iar după la aruncat, din cate am văzut nu cred că a șters tot.DACA EU AM CALCAT IN SPERMA AIA, SA II FI LUAT PE CALCAI SI ADAUGAT IN CADA II VREO POSIBILITATEA (SANSA) DE A RAMANE ÎNSĂRCINATĂ?
Eu mi-am făcut baie in cada cu o ora după ce a ejacult(adică sperma aia a rămas jos acolo timp de o oră chiar și mai mult)
Nu știu dacă influențeaza apa și gelul de corp sperma.
-am ciclul menstrual neregulat-
As vrea un răspuns care sa fie cat de cat corect, sau o experiență de genul acesta.
Va mulțumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: