catelusa lovita de masina

09-01-2008
gabriella radu
Nu este medic/terapeut
gabriella radu
am salvat pe data de 7 ian, o catelusa lovita de o masina...o vom opera maine, are dubla fractura de femur, fractura de bazin si o ruptura de muschi abdominal...vreau sa stiu cum pot sa-i accelerez procesul de vindecare cu ajutorul plantelor, si cum ii mai pot alina din dureri...urineaza pe ea de cate ori se misca.catelusa, are 3 luni, nu e de rasa, are cam 15 kg...multumesc anticipat!
3 comentarii
0
09-01-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
M-a impresionat mesajul tau; Cred ca este nevoie de tratament injectabil, tratament ce-i va fi administrat de medic; numai bine
0
09-01-2008, ora 00:00
gabriella radu
Nu este medic/terapeut
gabriella radu
Multumesc elina pentru efortul tau de a transmite un gand bun.Te asigur ca a primit si va primi in continuare tratament de la medici!Ma intristeaza ca mesajul meu te-a deranjat, draga Greece woman 2, dar eu cred ca plantele au fost lasate de natura sau de dumnezeu(cum crede fiecare)atat in slujba oamenilor cat si a animalelor, dorinta de a face bine trebuie sa se reverse din noi spre toate fiintele...cuvantatoare sau nu.
0
01-03-2008, ora 00:00
pinchii
Nu este medic/terapeut
pinchii
pentru catelusa - cred ca a fost deja operata si cicatricile sunt formate - e momentul pentru un unguent foarte bun cu tataneasa si rostopasca (OSTEOCICATRAT) care patrunde in profunzime si regenereaza tesutul osos si articular. se gaseste la farmaciile veterinare si are un pret modic.
in rest, suplimente cu calciu, vitamina c (potenteaza sistemul imunitar si efectul multor medicamente), complex de vitamine b. sanatate amandurora!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.