Cateva pareri nevoie mare!!!
am facuto cu prietena pe perioada ciclului era vineri si sambata seara sa terminat ciclul si am ejaculat in ea.Si-a facut testul de sarcina la 6-7 zile de cand am facuto neprotezat si a iesit ca Nu este gravida.Acuma se plange ca are dureri la tate si un pic schimbat mirosul la urina.Posibila sarcina ? Daca Da sunt pericole ca copilul sa aiba probleme pe viitor ca a fost conceput pe perioada ciclului?
1 comentarii
Testul de sarcina facut la 6-7 zile de la contactul sexual suspect nu poate fi luat in serios, e mult prea devreme.
Pe de alta parte, schimbarea mirosului urinei nu face parte dintre semnele obisnuite de sarcina.
Este foarte improbabil, dar nu imposibil sa fie vorba de o sarcina. In acest caz, nu e nici un pericol pentru copil.
Pe de alta parte, schimbarea mirosului urinei nu face parte dintre semnele obisnuite de sarcina.
Este foarte improbabil, dar nu imposibil sa fie vorba de o sarcina. In acest caz, nu e nici un pericol pentru copil.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??