Caut prieteni cu tulburări psihice pentru socializare

11-07-2020
July10
Nu este medic/terapeut
July10
Doresc sa socializez cu persoane care au diverse afecțiuni psihice: depresie, anxietate, schizofrenie, tulburare afectiv bipolara etc. Cine dorește cu adevărat sa socializeze este binevenit să-mi lase mesaj privat. Mulțumesc!
7 comentarii
1
12-07-2020, ora 21:10
YvesSaintLaurent
Nu este medic/terapeut
YvesSaintLaurent
O problema destul de gravă și des întâlnită este că oamenii tind să își piardă vremea căutând o viață normală în cercuri anormale.
Încearcă să ieși din casă cel mai bun mod de a avea o viață normală cu familie, copii, muncă este sa te înconjori de oameni normali care îți pot spune când este ceva in neregula și nu realizezi îți vorbesc din proprie experiență încearcă să te înscrii la activități și o să îți găsești multe persoane cu care sa socializezi cea mai buna metoda de a cunoaște oameni nu este online, cea mai bun metoda este sa te bagi la un sport la înot, patinaj, schi, dans și vei găsi pe cineva cu un interes comun.
Am făcut și eu mult timp greșeală de a căuta răspunsuri pe net adica am făcut un stil de viață în a sta mult pe site urile despre boli psihice de zici că eram psihiatru daca mai citeam puțin puteați sa mă strigați domnu doctor pe strada încearcă să ignori aspectul asta cu bolile desigur ai grija de tine dute la psiholog la psihiatru dar nu face un stil de viață din asta încearcă sa trăiești că un om normal și te asigur că o să fi bine și la fel in îndemn și pe ceilalți.
Îți recomand așa dacă ești apt/a fizic sa încerci întâi cu niste sport niste genoflexiuni, abdomene etc dupa ce o să îți vina drag și după o săptămână doua de obicei îți vine vei fi curioasa/curios sa mergi și la sala sală și acolo poate găsești pe cineva cu care sa socializezi asta este foarte un exemplu.
Plus că sportul ajuta foarte mult cam cu tot ce ai menționat tu sus desigur nu vindeca nimic dar ajuta foarte mult.
1
14-07-2020, ora 18:26
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Ai primit mai devreme una din cele mai sincere si realiste recomandari! Urmeaz-o!
1
15-07-2020, ora 10:48
July10
Nu este medic/terapeut
July10
Mulțumesc mult.
1
15-07-2020, ora 12:09
Anonim077
Nu este medic/terapeut
Anonim077
Buna July..ce probleme ai ?
1
15-07-2020, ora 16:23
July10
Nu este medic/terapeut
July10
Bună Alexandra! Vezi ca ți-am trimis mesaj privat. Dacă nu l-ai primit înseamnă că trebuie, la editarea profilului tău, sa nu ai bifat "100% anonimat - ascunde profil" pentru ca nu poți primi mesaje private. Mulțumesc.
0
15-07-2020, ora 20:07
Fredddy
Nu este medic/terapeut
Fredddy
Buna lasa.mi un nr de whatssap sau fb in privat
1
19-07-2020, ora 08:25
YvesSaintLaurent
Nu este medic/terapeut
YvesSaintLaurent
Ce bine de știut că sfatul meu și al doamnei psihoterapeut va ajuta, mereu va fi o plăcere să ajut oameni de pe acest forum, eforturile mele de a va ajuta sunt împlinite nu am irosit deloc 25 de minute scriind mesajul de mai sus.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: grupul de suport

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Grupurile de suport
  •