Ce boala poate sa fie?

20-04-2010
lorix
Nu este medic/terapeut
lorix
Spuneimi va rog ce boala poate sa? am dureri in partea dreapta a abdomenului undei ficatul ma doare toata ziua si am dureri undeva de vreo 3 ani de zile nu am febra, nici nu mii greata, dar pofta de mincare imi pere pe zi ce trece.Cu udul ma duc cam galben in fiecare zi.CE POATE FI?va multumesc.
1 comentarii
0
20-04-2010, ora 02:20
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Hristos a înviat!

Lorix, vă rog să consultaţi un medic internist/hepatolog (cât mai curând posibil). Simptomele/semnele precizate de dvs. denotă o condiţie medicală care vă dezechilibrează integritatea celulară a ficatului (suferiţi de ceva care vă afectează ficatul ca şi organ, şi, prin urmare, vă afectează şi calitatea vieţii).
NU vă ignoraţi simptomatologia;
NU amânaţi consultul;
NU consumaţi alcool, cafea şi mâncăruri grase;
NU faceţi abuz de medicamente (generalmente vorbind);
NU vă suprasolicitaţi fizic şi, foarte important, NU gândiţi negativ (gândirea negativă vă poate afecta organismul mai mult decât v-aţi putea imagina; poate produce simptome şi poate accelera evoluţia celor deja prezente, printre altele).

...
Sugestie: Ar fi indicată o ecografie abdominală şi câteva teste serologice (transaminaze (ALAT/AST, GOT/GPT/GGT), fosfatază alcalină, bilirubină (totală, directă şi indirectă), HDL, LDL, electroforeza proteinelor serice, markeri virali (HCV, HCB) şi hemoleucogramă completă cu indici şi reticulocite, în principal). Aceste investigaţii vor ajuta medicul la diagnosticare şi la prescripţia tratamentului.
...
Toate cele bune şi Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze cu ce aveţi nevoie.
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Adaugă un comentariu / răspuns