Ce credeti? 12 zile intarziere menstruatie
Buna,
Sunt noua pe grup si vreau sa va cer o parere!
Am 12 zile intarziere menstruatie, lungimea ciclului menstrual 29 zile. 2 teste de sarcina cu rezultat negativ in ziua 3 de intarziere si inca 2, la fel, cu rezultat negativ din ziua 10 a intarzierii. Tot in ziua 10 a intarzierii am facut si un test HCG cu rezultat 10.3.
Ieri ( in a 11-a zi de intarziere) am fost la ginecolog si la ecograf nu s-a vazut nimic. Doamna doctor zicea ca este posibil sa fie totusi o mica sarcina, dar in acelasi timp valoarea rezultatului Hcg i se pare foarte, foarte mica. Mi-a dat sa iau arefam 7 zile. Dupa aceste 7 zile imi vine menstruatia, sau daca este sarcina, sa-mi refac analiza HCG, care ar trebui sa creasca.
In tot acest timp am avut dureri exact ca la menstruatie.
Au mai fost cazuri de genul acesta? La ce pot sa ma astept?
Sunt noua pe grup si vreau sa va cer o parere!
Am 12 zile intarziere menstruatie, lungimea ciclului menstrual 29 zile. 2 teste de sarcina cu rezultat negativ in ziua 3 de intarziere si inca 2, la fel, cu rezultat negativ din ziua 10 a intarzierii. Tot in ziua 10 a intarzierii am facut si un test HCG cu rezultat 10.3.
Ieri ( in a 11-a zi de intarziere) am fost la ginecolog si la ecograf nu s-a vazut nimic. Doamna doctor zicea ca este posibil sa fie totusi o mica sarcina, dar in acelasi timp valoarea rezultatului Hcg i se pare foarte, foarte mica. Mi-a dat sa iau arefam 7 zile. Dupa aceste 7 zile imi vine menstruatia, sau daca este sarcina, sa-mi refac analiza HCG, care ar trebui sa creasca.
In tot acest timp am avut dureri exact ca la menstruatie.
Au mai fost cazuri de genul acesta? La ce pot sa ma astept?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??