ce este postinorul?
2 comentarii

postinorul este numit si pilula de a doua zi sau contraceptia de urgenta.se ia in caz de urgenta in cel mult 72 de ore de la un contact neprotejat, dar nu este deloc recomandat de medici deoarece provoaca dereglari continand o cantitate mare de hormoni

faza e ca e riscant dar este bun.aman2 pastilele se iau in 72 de ore.iar dupa ce iei pastila la 7 zile la majoritatea femeilor trebuie sa le vina ciclul cu scurgeri normale.adik iti vine ciclul de 2 ori pe luna.sunt riscuri minore sa ramai gravida de la postinor.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7dupa chiuretaj sex neprotejat, apoi am luat Postinor. sunt insarcinata?
- 2postinor si menstruatie intarziata
- 4s-a intamplat neprevazutul si am fost nevoita sa iau Postinor...
- 2am nevoie d un raspuns va rog!!
- 5am luat postinor dupa care mi a venit acea menstruatie falsa.. de ce mi-a venit acesta menstruatie?
- 2postinor de cate ori pe an se ia?
- 3Postinor - efecte secundare
- 6sarcina cu anticonceptionale?:(((
- 7fff urgent: pilula luata mai tarziu cu o ora
- 3E nevoie de postinor ?
- 9sunt sau nu insarcinata?:-S un raspuns urgent!
- 5Efectele secundare ale Postonorului 2
- 5Pastila de a doua zi si-a facut efectul sau e insarcinata?
- 13Dupa 13 ore am luat postinor. Sunt insarcinata? Va rog un raspuns!
- 4Nidatie sau sangerare postinor?
- 4Pastila de a doua zi, POSTINOR 2
- 2Postinor 2 + menstruatie neregulata
- 0Postinor 2 si menstruatia. Putin ajutor va rog!
- 17Prezervativ rupt. Sa iau pastila de a 2-a zi?
Mai multe informații despre: postinor