ce parere aveti?

27-06-2007
midnight
Nu este medic/terapeut
midnight
Buna seara,
Imi cer scuze ca deschid un subiect nou, dar nu m-am uitat in tot ce era postat sa vad daca as putea continua unul dintre cele deja existente.
Acum...problema mea este ca am o tulburare de menstruatie. Ultima menstruatie s-a terminat pe la inceputul lui aprilie. Pe 16 mai am avut o sangerare de scurta durata (2-3 ore), si de atunci nimic. Mentionez ca menstruatia mea nu a fost niciodata regulata, intarziind lunar de la 4-5 zile la o saptamana sau doua. Totusi, acum mi se pare ca e ceva mult mai serios.
Desi nu cred ca exista o sarcina (nu folosesc anticonceptionale, ci prezervative), ma gandesc totusi la asta ca la o posibilitate. Totusi, am facut trei teste de sarcina, la intervale destul de mari, toate avand rezultat negativ.
Nu stiu ce sa cred... in plus, eu am suferit acum ceva timp o infectie (cu gardnerella) pe care am tratat-o, insa acum a aparut din nou si ma gandesc ca poate avea vreo legatura.
Zilele astea ma duc la medic (amanand pana acum din cauze obiective), dar sunt intrigata...ce se intampla oare?
Imi trec prin minte o gramada de factori.de la o raceala, la dereglare hormonala, la stres, la o infectie in corp pe care am avut-o in primele zile de intarziere...gandul unei posibile sarcini...
In speranta ca ma puteti ajuta, astept un raspuns din partea dvs, multumindu-va anticipat.
1 comentarii
0
28-06-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Sunt multe motive pentru care menstruaţia poate să întârzie, dar Gardnerella nu face parte dintre ele. Desigur că un consult medical este foarte indicat.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul