ce sa cred?

ce sa ma fac?
nu vreau sa mai fumez niciodata, sunt si cardiaca
ma numesc de fapt fumatoare?
de ce oare am nevoia asta cand sunt depresiva, caci sincer nu ma ajutat cu nimic, din contra mia facut rau la inimioara
astept raaspuns si multumesc

Suspin eu am 19 ani am fumat de 5 ani si am avut aceeasi problema si inca o am.. ma refer la inima Dinca cauza tigarilor si a cofeinei am ajuns la urgente. Daca tii cu adevarat la sanatatea ta si ai vointa poti sa spui : " De maine nu mai Fumez "... eu unul sincer asa am facut am avut si o motivatie si in afara de asta inca vreau sa-mi traiesc viata nu sa fiu doborat de tigari pe al 20 si ceva de ani.
Mult Noroc :)

Suspin eu am 19 ani am fumat de 5 ani si am avut aceeasi problema si inca o am.. ma refer la inima Din cauza tigarilor si a cofeinei am ajuns la urgente. Daca tii cu adevarat la sanatatea ta si ai vointa poti sa spui : " De maine nu mai Fumez "... eu unul sincer asa am facut am avut si o motivatie si in afara de asta inca vreau sa-mi traiesc viata nu sa fiu doborat de tigari pe al 20 si ceva de ani. nu mai fumez de aproape 4 luni si vreau sa-ti zic ca se simte.Nu m-am refacut complet inca da am timp. Inca un sfat...sa nu incerci cu toate prostiile Gen Nicorette sau plasture ca mai rau iti face. si daca zici ca ai probleme la inima daca bei cola si orice acidulat sa le lasi ca si astea iti fac rau ;). eu unu acum decat sa beau dimineatza un pahar de cola si sa fumez o tigara cum faceam innainte Beau un ceai de menta / fructe orice ceai nu conteaza si e mai bine :)
Mult Noroc :)

Suspin, cu incredere in Dumnezeu vei trece peste toate!
Numai Bine si multa minte tuturor!!!!!!!!!!!

Mam apucat din nou pt ca imi era dor de acea foame de tzigari cum e si foamea cand itzi simtzi stomacul gol si te simtzi slabit, si setea cand simtzi catzi arde gatul, asa si plamanul parca starns camd esti fumator si nu fumezi, imi era dor de acea foame de tzigari si sa simt iar nevoia de fum, probabil am facut o mare prostie dar mia luat vreo 2 sapt sa resimt acea satisfactie in plamani cand trag din tzigara, acum imi regret fapta si incerc din nou sa ma las...
P.S. Mr. NICK sper ca acuma ma intzelegi ce am vrut sa spun, si apropo daca esti vreun sustinator al bisericii, explicami si mie te rog ca eu nu intzeleg, de ce scrie pe acoperisul cutiei aleia unde pui lumanari la mortzi si la vii "ESTE INTERZISA FOLOSIREA LUMANARILOR DINAFARA BISERICII" avand in vedere ca inafara bisericii lunanarea este maxim in bani vechi 600 lei iar in incinta bisericii costa 5000 lei si nu exegerez deloc si nu numai intro biserica????

Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
| NIHIL SINE DEO - NIMIC FĂRĂ DUMNEZEU (DUMNEZEU = α şi Ω, Începutul şi Sfârşitul,
Făcătorul cerului şi al pământului, al tuturor celor văzute şi nevăzute!) |
→ Nădejdea mea este TATĂL, Scăparea mea este FIUL, Acoperământul meu
este DUHUL SFÂNT, Treime Sfântă, Slavă Ţie! â†
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
- 22Efectele antidepresivelor
- 18sani mici la adolescente
- 7Cat mai trebuie sa fac tratament?
- 3depresie puternica acum 3 ani, recomadati-mi un psiholog
- 10intrebare: karissa si fumatul
- 3analize de sange... aslo 800
- 4am bubite pe piele si cateodata pe varful organului genital
- 8Alcoolism, depresie, anxietate
- 2Cum ajut pe cineva care are este sub tratament antidepresiv?
- 4tulburari sexuale in urma unei depresii
- 12ma autodistrug ajutati-ma. imi este gandul numai la ea si ca intr-o zi vom fi din nou impreuna
- 22cine ma poate ajuta cu un sfat?
- 9Nu-mi revin nicicum
- 5Haloterapia si Depresia in BPOC, un semnal important pentru psihiatrie
- 9Suport pentru depresie anxietate sociala
- 10Boala psihica si tigarile
- 1Greata cand fumez
- 20Depresie
Mai multe informații despre: Depresia Adolescentul Fumatul la tineri Fumatul fumatul la adolescenti