ce sa fac.. sa iau pilula de a doua zi?
va rog frumos ajutati-ma am facut dragoste q prietenul meu dupa ce mi s-a terminat menstruatia.am facut-o q prezervativ dar s-a rupt.ce sa fac sa iau pilula de a doua zi am inteles k se ia doar o singura data pe an...si k s-ar putea sa-mi fie rau dak o iau..el si-a dat drumul: si in cat timp dupa contactul sexual se ia pastila de a doua zi exista vreo contraindicatie ceva trebuie sa o iau inainte sau dupa masa sau.. nu stiu...sunt incepatoare q sexul: va rog ajutati-ma
5 comentarii
pilula de a doua zi se ea in maxim 24 de ore de la contactul sexual.si nu e adevarat ca se ea 1 data pe an si nu e nici o contraindicatie, o poti lua in orice moment al zilei.Parerea mea e ca ar trebui sa o iei nu risti nimic din contra.
Bună ziua,
dă fuga la farmacie şi acolo, de la doamna farmacist vei primi toate informaţiile de care ai nevoie.
Sănătate şi numai bine!
dă fuga la farmacie şi acolo, de la doamna farmacist vei primi toate informaţiile de care ai nevoie.
Sănătate şi numai bine!
ms...am luat pastila de a doua zi si la cateva zile mi-a venit.am inteles k este in regula sa ti se deregleze ciclul...dak mi-a venit nu mai exista riscul sa fi ramas insarcinata, nu??
Va puneti macar in gand problema ca Pilula de a doua zi are efect 100% abortiv, omorand efectiv embrionul impiedicand implanatrea lui pe peretele uterului sau distrugandu l dupa implantare. Fiecare dintre noi am fost la un moment dat in faza de embrion. Ne-ar fi placut oare, daca ne gandim sincer sa nu mai fim, ucisi fiind de o stupida pilula.
Buna ti se pare normal sa iei pilula de a 2a zi?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5contraceptia de urgenta cu Postinor 2 - informatii
- 3am uitat sa iau pastila de a doua zi.. ce sa fac?
- 5contraceptia de urgenta se elibereaza pe baza de reteta?
- 3credeti ca cele 2 doze de postinor isi fac efectul?
- 4va rog sa imi raspundeti cat mai repede-postinor2
- 5postinor 2 de doua ori in aceeasi luna?
- 6Pastila de a 2-a zi - informatii
- 1postinol 2 - perioada fertila
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 4contraceptie dupa avort
- 4Pilula de a doua zi, sarcina sau nu
- 3pilula de a doua zi si menstruatia
- 3O posibila sarcina? Sau o dereglare?
- 0Sarcina dupa pilula EllaOne
- 0Pastila de a doua zi
- 1Posibila sarcina??
- 1La cat timp vine menstruatia dupa pilula de a doua zi Postinor?
- 1Răspundeți ! Urgent - s a rupt prezervativul..
- 0Avort aspiratie si contraceptie
- 0Am luat medabon singura
Mai multe informații despre: Contraceptia de urgenta pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: