Ce sanse am sa raman insarcinata?
sotul meu are vasectomie de 20 ani eu am avut ciclu la inceputul luni dar au aparut dureri de ovare si sunt foarte balonata au inceput sa ma doara si sini
4 comentarii
Cred ca nu mai ai sanse sa ramai insarcinata cu sotul tau, daca a avut aceasta interventie. Incearca alte variante.
nu are cum sa mai rămâi gravidă. (se numeşte vasectomie operaţia)
iti multumesc pt corectare dar poate alti romani au uitat sa vorbeasca la citi ani sunt plecata din tara.vreau sati dau o veste care cred ca o se surprinda in ciuda faptului ca esti foarte hotarita ca nu am cum raspunsul este da se poate dar foarte rar se intimpla azi am mers la clinica din MELBOUR SI MIAU CONFIRMAT CA SE POATE ORI CUM ITI MULTUMESC
si eu sunt in aceasi situatie ca tine singura mea sansa este inseminarea artificiala. Nu disper dar imi este frica.Bafta si sper ca vei reusi.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dureri menstruale: vars, ma dor ovarele, imi amortesc mainile si picioarele si lesin
- 3am simtit o usoara durere in zona ovarelor...
- 5Am o scurgere vaginala si dureri la ovarul stang
- 4de cateva saptamaniii ma doare usor burta mai exact pe mijloc jos
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 5am o durere de ovare pe partea dreapta de cateva luni
- 7Dureri de ovare
- 3dureri dupa actul sexual; dureri f puternice de spate si ovare ca la menstruatie
- 6o posibila sarcina?
- 14Durere de ovare
- 4m-am trezit cu dureri de ovare...
- 1Cistita si dureri ovariene
- 2dureri pelvine nocturne
- 0operatie de vasectomie
- 2am scurgeri mici maronii, dureri de spate si de ovare
- 0Durere ovar drept
- 1vasectomie
- 1Probleme dureroase.
- 1Durere ovar drept
- 1Urgenttt - durere si presiune in ovarul stang si o durere a coapsei piciorului stang
Mai multe informații despre: Vasectomia durerea de ovare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: