ce se intampla?

11-12-2008
maduca
Nu este medic/terapeut
maduca
buna.acum ceva timp in urma am facut sex neprotejat cu prietenul meu.el mi-a zis ca nu a ejaculat in mine dar pentru ca imi era frica si nu sunt sigura ca totul a fost asa cum a zis el am luat postinor.insa am luat doar o pastila desi stiu ca e necesara si a2a.ultima data cand am avut ciclu a fost de pe 3 pana pe 8 noiembrie.trebuia sa mi vina pe 5-6 dar nu mi-a venit.deja a intarziat cu 4-5 zile.ce se intampla?e normal sa-mi intarzie atat timp?au anticonceptionalele vreo vina?am auzit ca in urma anticonceptionalelor se poate ca cicul sa se deregleze.sau ca sa ma linistesc e bine sa fac un test de sarcina?va rog frumos sa-mi raspundeti cat mai repede.multumesc anticipat:*
2 comentarii
0
11-12-2008, ora 18:38
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Da, in urma anticonceptionalelor se intampla frecvent ca ciclul sa se deregleze. O sarcina nu este exclusa in cazul dv, faceti un test de sarcina dupa 3 saptamani de la contactul considerat suspect.
0
12-12-2008, ora 12:40
maduca
Nu este medic/terapeut
maduca
multumesc mult pentru raspuns.am facut azi testul pentru ca s-au implinit 3 saptamani.a iesit pozitiv.este posibil sa-l fi facut gresit?(fiind prima data cand fac asa ceva.am citit si intructiunile si am facut asa cum zicea acolo, sau cel putin asa cred) sau daca il mai fac odata maine va fi acelasi rezultat?acum nu ma gandesc decat la ce e mai rau.am uitat sa mentionez mai sus ca aproape toata saptamana am avut dureri exact ca atunci cand am ciclu.si voiam sa va mai intreb la cat timp apar greturile si toate semnele specifice unei sarcini?multumesc inca oadata pentru ca mi-ati raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns