ce se intampla?am luat pentru prima data Desorrele fara prescriptie medicala.
buna, am o problema, luna aceasta am luat pentru prima data anticonceptionale Desorrele recunosc fara prescriptie medicala.am luat din prima zi a ciclului insa normal pe mine tinandu-ma 5 -6 zile d data aceasta ma tinut 8.knd am vazut k imi vine si a8a zi am intrerupt anticonceptionalele si ink mai am cateva scurgeri desi sunt 3 zile de cand le-am intrerupt.as dori un raspuns urgent.Multumesc
2 comentarii
Era de preferat sa mergi la medic, iar in urma discutiilor si a istoricului tau de boli, iti dadea anticonceptionalele potrivite pt tine..ele produc anumite dereglari, pana organismul se obisnuieste cu ele, cateodata tin si 3 luni, de aceea si prelungirea menstrei...ai facut rau ca le-ai intrerupt asa brusc..trebuia luata folia pana la capat, pt ca intrerupand-o produce sangerari, cateodata pana se declanseaza menstra propriu-zisa..daca tot le-ai luat de capul trebuia macar sa citesti prospectul si sa nu faci nimic pana nu cereai un sfat..eu zic sa mergi la un doctor de planning familial sa vb cu el despre tot ce inseamna anticonc, efecte adverse si administrare corecta..
Cum spune si floare albastra, mergi la un cabinet de planning, acolo iti va da anticonceptionalele potrivite tie (in urma unei discutii simple despre istoricul tau medical si al familiei), le vei lua din prima zi de menstruatie (urmatoarea menstruatie) si este posibil sa tina mai mult menstruatia, insa ea este falsa menstruatie, spotting indus de pilule. Astfel de spotting poate sa apara pe parcursul unei luni intregi, in primele 3 luni, si este absolut normal. Doar daca apare si in a patra luna, o sa iti spuna si medicul de la planning probabil, vei merge sa le schimbi.
Ceea ce ti se intampla acum este spotting, si este posibil din pacate sa te tina pana la aparitia menstruatiei, deci toata luna aceasta. Pentru ca, oprind pilulele dupa 8 zile, ai dereglat un pic organismul.
sanatate multa!
Si mergi la medic! Nu ai de ce sa te rusinezi si nici sa iti fie teama.
Ceea ce ti se intampla acum este spotting, si este posibil din pacate sa te tina pana la aparitia menstruatiei, deci toata luna aceasta. Pentru ca, oprind pilulele dupa 8 zile, ai dereglat un pic organismul.
sanatate multa!
Si mergi la medic! Nu ai de ce sa te rusinezi si nici sa iti fie teama.
Alte subiecte recente din această secțiune: