Ce tratament sa urmez pentru alergii?

10-11-2011
ralucaivy
Nu este medic/terapeut
ralucaivy
Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva cu un sfat referitor la un tratament homeopat pentru alergii? Mi s-a facut un test in 2009 (nu la sange, ci prin aplicarea unor produse alergogene pe spate), in urma caruia a rezultat ca am multiple alergii:
- thiuram mix
- cobalt
- benzocaina
- sulfat de nichel
- Nisopropilena
- lana
- mercapto mix (cauciuc)
- balsamul de Peru
- formaldehida
- amestecuri de parfumuri
- Cl + Me - isothiazolinone
Aceste alergii se manifesta prin mancarimi de corp. De la sfarsitul anului 2009 si pana acum 2 saptamani nu s-au mai manifestat deloc, desi nu am luat niciun medicament (am fost insarcinata si pe toata perioada cat am alaptat nu s-au mai manifestat). Acum au revenit, insa nu reusesc sa le tin sub control ca inainte, doar cu Aerius. Medicul mi-a prescris apoi Thelfast, insa nici acesta nu a dat rezultate. In prezent iau cate 7 pastile zilnic, destul de puternice, care imi afecteaza stomacul si imi creeaza palpitatii la inima (iau Aerius in combinatie cu Prednison, Omez si Ketotifen).
VA rog sa imi spuneti daca as putea urma un tratament naturist sau daca exista vaccinuri care m-ar putea ajuta.
1 comentarii
0
16-11-2011, ora 01:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Desigur că aţi putea încerca un tratament homeopatic, dar nu atâta timp cât luaţi Prednison. Acest medicament nu face casă bună cu niciun tratament homeopatic, sau dozele din remediile homeopatice ar putea fi atât de înalte încât să vă expună riscului nejustificat de reacţii adverse. După ce vă veţi convinge singură că medicamentele pe care le luaţi pentru această "alergie" nu duc la prea mari rezultate, renunţaţi la ele şi mergeţi la un medic homeopat cu experienţă.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.