celulita...ce ma fac cu ea?

28-09-2009
adutza4vally
Nu este medic/terapeut
adutza4vally
buna am 17 ani si de putin tp am inceput si eu s obs p coapse asa-zisa "coaja de portocala"...as vrea sa ma ajutati cu un sfat cv...ce pot face pt a scapa kt mai repede de ea, avand in vedere faptul k nu vreau sa folosesc creme anticelulitice deoarece mi se pare cam devreme pt asa cv,..
P.S.Precizez k am si cateva capilare sparte in aceasta zona..
Va multumesc...astept raspuns kt mai curand
6 comentarii
0
07-10-2009, ora 16:17
ade_20
Nu este medic/terapeut
ade_20
parerea mea e ca cel mai bine e sa faci miscare.asta ajuta fff mult..si eu pun fff mult pe coapse si pe burta.. dar acum de cand am caine fac ffff multa miscare si seara abdomene..si deja se vede ca arat mai bine :)..si inca ceva..incearca sa nu mananci seara...pt ca tot ce mananci atunci se pune pe tine
0
20-03-2010, ora 11:38
silvia20
Nu este medic/terapeut
silvia20
vroiam sa te intreb daca este suficient sa aplici crema fara sa fie nevoie de un masaj-ms
0
04-08-2010, ora 15:25
denden21
Nu este medic/terapeut
denden21
incearca crema de la elmiplant, din gama celulight,. cu piper si guarana. au si gel pentru masaj anticelulitic, care mi se pare putin mai bun. crema este f groasa si se-ntinde greu. te masezi bine (acum tu alegi daca vrei crema sau gelul) si o sa vezi ca da rezultate. piele o sa se inroseasca putin, pentru ca actioneaza piperul, care are rol de a incalzi locul respectiv si practic de a te face sa si pierzi putin in cm.le folosesc si eu si in 2 saptamani de aplicat zilnic, de 2 ori/zi pot sa spun ca se vede o diferenta enorma. stiu ca ai zis ca nu vrei sa folosesti creme..dar nu te afecteaza cu nimic. poti sa incerci cu asta. nu este nici scumpa. eu am dat pe gel 16.5 lei
0
18-10-2013, ora 16:26
yvy013
Nu este medic/terapeut
yvy013
Cremele anticelulitice nu sunt atat de bune, parerea mea este ca ar trebui sa faci miscare, sa iti faci un abonament la sala, fitnes, aerobic, pilates, etc.sau sa te inscrii la cursusri de dansuri, sa alergi prin parc, ce iti place tie, plus sa ai grija si ce manaci mai putine grasimi.
Crede-ma ca daca faci miscare si ai grija sa nu manaci prostii o sa ai rezultate cat de curand.
Cremele sunt pentru persoane care nu doresc sa faca miscare si vor sa aiba un efect rapid, nu cred ca asta este solutia, Sportul doamnelor este solutia sa facem miscare ne scapa de multe probleme( de sanatate plus ne simtim mai bine).
0
23-10-2013, ora 11:22
danielacon
Nu este medic/terapeut
danielacon
Nimic de zis si cu miscarea asta, dar in general asta ajuta la arderea grasimilor. Pe mine ma intereseaza in mod expres sa scap de celulita de pe corp. Dieta si regimul alimentar pot ajuta si ele la diminuarea celulitei. Citeam in urma cu cateva zile ca foarte multi oameni au inceput sa mearga pe suplimente in tratarea celulitei, deoarece astea ar trata cauza interna a celulitei!
Nu stiu ce sa zic, e posibil sa fie adevarat, dar cu siguranta trebuie sa avem grija de organismul nostru daca vrem sa nu ne confruntam cu probleme de sanatate!
0
24-11-2015, ora 13:23
denisaco
Nu este medic/terapeut
denisaco
Faceti cat mai mult sport si tineti dieta. O sa vedeti ca celulita o sa dispara treptat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mituri despre celulită pe care e foarte posibil să le crezi
  • Există șanse să scapi de celulită?
  • Cum combatem celulita - ce funcționează și ce nu
  •