Chirurg cardiovascular reparatie valva mitrala

26-01-2010
marius_sirbu
Nu este medic/terapeut
marius_sirbu
Buna ziua la toata lumea,

Daca nu va e cu suparare, m-ar interesa sa aflu cit ma multe opinii de la cei dintre Dvs. care au avut operatii pe cord deschis (reparatie sau inlocuire de valva mitrala).
Ma intereseaza sa gasesc un chirurg foarte bun (orasul nu conteaza) pentru o astfel de operatie, necesara mamei mele (70 ani).

Din analizele facute de mama mea reiese ca exista o posibilitate destul de mare ca valva sa poate fi reparata.
Din pacate insa, chirurgul (din Timisoara, Institutul de Boli Cardiovasculare) cu care mama mea a discutat deja, a exclus din start aceasta posibilitate.
Vreau totusi sa cred ca daca ai fi discutat eu personal cu medicul, poate ar fi fost de acord sa incerce si reparatia valvei, dar din pacate eu nu am fost prezent.

Mentionez ca mamei mele i s-a facut o angiografie care a iesit foarte bine.
Nudumerirea mea este cauzata de faptul ca medicul cardiolog din Craiova, care o monitorizeaza pe mama mea este ferm convins ca valva se poate repara!

De aceea momentan incerc sa aflu cit mai multe pareri/opinii despre chirurgi si spitale, de la cei care au trecut deja prin asa ceva.

Va multumesc frumos,
Marius
3 comentarii
1
08-08-2010, ora 21:06
toma s
Nu este medic/terapeut
toma s
Stimate domn,
Va recomand pe doctorul Serban Bradisteanu, de la spitalul de urgenta.Floreasca, din Bucuresti, primul si singurul, care a realizat transplantul de inima.Este un profesionist de prima clasa si va asigur ca nu ia nici spaga.Puteti merge sigur pe mana lui.Am fost operata de acest mare doctor, acum 6 ani si totul este ok.Tin legatura, aproape cu toti pacientii, din acea perioada si toti au aceleasi pareri.Doresc mult succes mamei dvs, in gasirea celui mai bun medic.
Steliana
0
16-10-2012, ora 13:57
tontonel
Nu este medic/terapeut
tontonel
Buna ziua,
Trebuie sa fac o operatie pe cord de schimbare sau reconstructie de valva mitrala, eu sunt din Bucuresti si asi dori sa ma indrept spre Clinica de Chirurgie Cardiovasculara Iasi, stie cineva ceva despre aceasta clinica?

Va multumesc si astept pareri.
0
25-07-2016, ora 19:17
adriancelmare
Nu este medic/terapeut
adriancelmare
cred ca singurul care poate face in tara asta operatii de inima este Serban Bradisteanu... feriti-va de clinica sanador.
-------------*

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul