Ciclu menstrual dereglat
Este vreun motiv de ingrijorare daca am ciclu menstrual dereglat, adica se poate sa nu-mi vina 1-2 luni la rand?
4 comentarii
depinde de câte ori se întâmplă. dacă e vorba să lipsească 1-2 luni doar o dată pe an, atunci nu e prea grav. dacă e mai des de atât, sau dacă lipseşte perioade mai mari de 3 luni sunt probleme endocrinologice şi trebuie să vă duceţi la un asftel de medic să vă recomande mai multe teste- de la ecografie ovariană la dozări hormonale.
pixie, ciclul menstrual trebuie sa fie regulat, adica sa iti vina in fiecare luna.Daca este dereglat, inseamna ca ai ceva probleme hormonale/cu glanda tiroida si nu numai, iar pt asta trebuie sa consulti neaparat un medic endocrinolog.
Sanatate!
Sanatate!
Multumesc mult pt raspunsuri ! problema mare este ca miam inceput si viata sexuala si dupa fiecare contact stau cu teama ca poate sunt insarcinata, datorita intarzierii ciclului menstrual si nu stiu cum sa detectez rapid daca este vorba de sarcina sau de o intarziere. Acum am facut 3 teste de sarcina, care toate au iesit negative, insa inca mie teama de o eventuala sarcina.
eu am 19 ani si imi vine ciclul foarte aiurea de ex mi-a venit anul trecut in decembrie, anul acesta in ianuarie si de aici pauza, imi vine de vreo 4-5 ori pe an, eu sunt si km plinuta poate fii de vina glanda tiroida??ce analize trebuie sa fac?Va multumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1modificari ale menstruatiei
- 3Anticonceptionalele deregleaza menstruatia ?
- 3dereglare ciclu menstrual
- 3menstruatie dereglata
- 5Menstruatie de 2 ori pe luna!
- 3sunt insarcinata sau menstruatia s-a dereglat?
- 3de ce nu imi vine ciclu la aceeasi data?
- 4este posibil sa fiu insarcinata?
- 6Pot fii insarcinata sau nu?
- 1dereglari CM?
- 1Dereglare ciclu
- 1SOPC si dereglari ale ciclului menstrual
- 1De ce de doua ori pe luna?
- 2mentruatia mai mult decat de obicei
- 3provocare menstruatie chirurgical-sop
- 1nu a venit ciclu si nu sunt gravida?!
- 1Karissa pentru chisturi
- 0Antibiotice si ciclu menstrual
- 0Dereglare menstruala
- 1Durere de san, menstruatie rara
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: