Ciclul menstrual
Buna ziua! As vrea va rog frumos sa IMI răspundeţi la o întrebare.
Am 15 ani si mi-am început viaţa sexuală de 3 luni si in fiecare luna mi-a venit menstruaţia regulat, dar azi (17.01:2016) trebuia sa fie deja a doua a zi de menstruaţie si nu mi-a venit nimic.
Menţionez ca ultima data a actului sexual a fost neprotejat dar nu a ejaculat in mine deloc ci pe abdomen.
Va rog frumos sa îmi răspundeţi pentru ca sunt foarte speriata si nu vreau sa fiu Doamne fereşte 'însărcinată'. Mulţumesc.
Am 15 ani si mi-am început viaţa sexuală de 3 luni si in fiecare luna mi-a venit menstruaţia regulat, dar azi (17.01:2016) trebuia sa fie deja a doua a zi de menstruaţie si nu mi-a venit nimic.
Menţionez ca ultima data a actului sexual a fost neprotejat dar nu a ejaculat in mine deloc ci pe abdomen.
Va rog frumos sa îmi răspundeţi pentru ca sunt foarte speriata si nu vreau sa fiu Doamne fereşte 'însărcinată'. Mulţumesc.
1 comentarii
Poti explica cum te protejezi de o sarcina produsa de spermatozoizii din lichidul preejaculator sau prespermatic care se elimina la inceputul actului ?
Vezi filmul asta si mai mediteaza.
-*
(*modificat de admin)
Vezi filmul asta si mai mediteaza.
-*
(*modificat de admin)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Lipsa ciclului-anunta sarcina?
- 3as avea sanse sa raman gravida?
- 16este posibil sa fi ramas insarcinata? :(:(
- 8Pot fi ramas gravida?
- 3un bebe?
- 4pot ramane insarcinata sau nu. rsp urgent pls!
- 3pot fi sau nu insarcinata?
- 3iubita mea e insarcinata?
- 5este posibil sa fiu insarcinata?
- 2Sunt insarcinata?
- 6Am facut doua teste de sarcina si au iesit negative.. cand sa mai fac unul?
- 3O posibila sarcina?
- 4Insarcinata sau nu ? heeeelp !
- 0Sunt insarcinata? Intarzierea menstruatiei.
- 1Exista posibilitatea de a fi ramas insarcinata inainte de a incepe sa iau AC?
- 0sunt gravida?
- 3Sunt insarcinata sau nu?Sunt disperata! Ajutati-ma va rog!
- 2vine bebe?
- 0Sarcina sau nu?
- 4Șanse de o posibila sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: