Ciclul menstrual

Buna ziua! As vrea va rog frumos sa IMI răspundeţi la o întrebare.
Am 15 ani si mi-am început viaţa sexuală de 3 luni si in fiecare luna mi-a venit menstruaţia regulat, dar azi (17.01:2016) trebuia sa fie deja a doua a zi de menstruaţie si nu mi-a venit nimic.
Menţionez ca ultima data a actului sexual a fost neprotejat dar nu a ejaculat in mine deloc ci pe abdomen.
Va rog frumos sa îmi răspundeţi pentru ca sunt foarte speriata si nu vreau sa fiu Doamne fereşte 'însărcinată'. Mulţumesc.
Am 15 ani si mi-am început viaţa sexuală de 3 luni si in fiecare luna mi-a venit menstruaţia regulat, dar azi (17.01:2016) trebuia sa fie deja a doua a zi de menstruaţie si nu mi-a venit nimic.
Menţionez ca ultima data a actului sexual a fost neprotejat dar nu a ejaculat in mine deloc ci pe abdomen.
Va rog frumos sa îmi răspundeţi pentru ca sunt foarte speriata si nu vreau sa fiu Doamne fereşte 'însărcinată'. Mulţumesc.
1 comentarii

Poti explica cum te protejezi de o sarcina produsa de spermatozoizii din lichidul preejaculator sau prespermatic care se elimina la inceputul actului ?
Vezi filmul asta si mai mediteaza.
-*
(*modificat de admin)
Vezi filmul asta si mai mediteaza.
-*
(*modificat de admin)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sunt gravida ?
- 8Am nevoie de un sfat..urgent!!!
- 3exista riscul unei sarcini?!
- 3lichidul preejaculator si sarcina
- 4se poate sa fiu insarcinata?
- 6Iau anticonceptionale.. exista pericolul sa raman insarcinata
- 1Este posibil sa fie gravida?
- 8Test de sarcina negativ apoi pozitiv
- 3sunt insarcinata sau menstruatia s-a dereglat?
- 3pot sa raman insarcinata ?
- 2Se poate sa fi ramas insarcinata ?
- 1Pot ramane insarcinata?
- 1Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu?
- 6Care sunt sansele sa ramana insarcinata?
- 0Sarcina sau intarzierea ciclului in urma efectuarii HSG si sonohisterosalpingografiei?
- 2Sunt gravida ?
- 0sunt însărcinată?
- 1Ajutor - pot fi insarcinata?
- 3E posibil sa fie insarcinata
- 0Sunt însărcinată?? Va rog sa îmi răspundeți! Îmi doresc foarte mult un bebe!!
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: