Cine opereaza ?ginecologul sau chirurgul?
Buna ziua,
Trebuie sa ma operez, o sa mi se faca histerectomie totala.Am un medic ginecolog care lucreaza la un spital militar, (doar consultatii ziua)dar nu opereaza acolo, ma cheama la alt spital unde lucreaza doar de garda.Nu inteleg de ce?ori acolo ia legatura cu un chirurg si participa si dansa la operatie?
poate este o intrebare ciudata, dar eu chiar vreau sa fiu operata la spitalul militar, este diferit de celalat spital.
Va multumesc anticipat.
Trebuie sa ma operez, o sa mi se faca histerectomie totala.Am un medic ginecolog care lucreaza la un spital militar, (doar consultatii ziua)dar nu opereaza acolo, ma cheama la alt spital unde lucreaza doar de garda.Nu inteleg de ce?ori acolo ia legatura cu un chirurg si participa si dansa la operatie?
poate este o intrebare ciudata, dar eu chiar vreau sa fiu operata la spitalul militar, este diferit de celalat spital.
Va multumesc anticipat.
1 comentarii
In functie de operatie participa mai multi doctori cu specializari diferite, si legat de unde doresti tu eu pot sati zic ca ESTE IN FUNCTIE DE CE DOTARI ARE ACEL SPITAL, tu daca ai fii mecanic auto ai putea sa repari o masina in parcare sau ai prefera intr-un service.?
Alte subiecte recente din această secțiune: