cm intarziat
Buna.Am CM regulat, insa acum mi-a intarziat 7zile.am facut 3teste, toate negative;control ginecologic ok.Sanii au inceput sa fie umflati si durerosi, si am crampe abdominale subtile.Contactul sexual a avut loc in perioada fertila maxima, insa ejacularea nu a fost in interior!Tin sa precizez ca, imi doresc un copil si am mai avut o sarcina pierduta care, abia daca s-a vazut la analize!Sa mai astept sau sa merg sa fac un BHCG?
1 comentarii
Buna ziua,
va recomandam un test de sange BetaHcg si o ecografie transvaginala pentru a confirma daca sunteti sau nu insarcinata. Chiar daca nu ejaculeaza in interiorul vaginului exista posibilitatea unei sarcini deoarece lichidul seminal eliminate in timpul actului sexual contine spermatozoizi
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
va recomandam un test de sange BetaHcg si o ecografie transvaginala pentru a confirma daca sunteti sau nu insarcinata. Chiar daca nu ejaculeaza in interiorul vaginului exista posibilitatea unei sarcini deoarece lichidul seminal eliminate in timpul actului sexual contine spermatozoizi
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5De cateva zile stau cu sufletul la gura si am o teama ca prietena mea sa nu fie insarcinata
- 5in primele 8 zile dupa ciclu e posibil sa raman insarcinata?
- 2menstruatie intarziata.. pot fi insarcinata?
- 1intarzierea menstruatiei
- 2Pericol sarcina? Un sfat si un ajutor
- 1Intarziere menstruatie; Flutan cauza?
- 10oare sunt gravida
- 3Am ramas însărcinată?
- 3Ciclul menstrual intarziat
- 1Intârziere menstruatie
- 1Menstruatie intarziata-teste negative
- 1Întârziere menstruație
- 0Intarziere memstruatie 21 zile
- 0De ce nu imi vine menstruatia?
- 0Sunt insarcinata sau doar stres?
- 0Posibil sarcina? Posibil dezechilibru hormonal?
- 1Nu a venit inca menstruatia
- 0Dereglare hormonala sau sarcina?
- 0Reluare anticonceptionale
- 1Am nevoie de un sfat - 5 teste de sarcina pozitive
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: