cm intarziat
Buna.Am CM regulat, insa acum mi-a intarziat 7zile.am facut 3teste, toate negative;control ginecologic ok.Sanii au inceput sa fie umflati si durerosi, si am crampe abdominale subtile.Contactul sexual a avut loc in perioada fertila maxima, insa ejacularea nu a fost in interior!Tin sa precizez ca, imi doresc un copil si am mai avut o sarcina pierduta care, abia daca s-a vazut la analize!Sa mai astept sau sa merg sa fac un BHCG?
1 comentarii
Buna ziua,
va recomandam un test de sange BetaHcg si o ecografie transvaginala pentru a confirma daca sunteti sau nu insarcinata. Chiar daca nu ejaculeaza in interiorul vaginului exista posibilitatea unei sarcini deoarece lichidul seminal eliminate in timpul actului sexual contine spermatozoizi
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
va recomandam un test de sange BetaHcg si o ecografie transvaginala pentru a confirma daca sunteti sau nu insarcinata. Chiar daca nu ejaculeaza in interiorul vaginului exista posibilitatea unei sarcini deoarece lichidul seminal eliminate in timpul actului sexual contine spermatozoizi
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4S-ar putea sa fiu insarcinata?
- 4intarzierea menstruatiei
- 10Mi-a intarziat ciclul! ajutor!!!
- 1intarzie menstruatia
- 1intarziere ciclu 3 luni
- 1Insarcinata sau intarzie menstruatia?
- 4intarzierea menstruatiei o luna.. sunt insarcinata?
- 1probleme de menstruatie
- 0Ciclu intarziat o luna
- 4intarziere menstruatie
- 0Lipsa menstruației si test negativ
- 1Insarcinata sau simptome premenstruale?
- 0Problema ciclu menstrual
- 0Întârzierea menstruatiei
- 0Sarcina?
- 4Mi-a intarziat 3 saptamani.
- 1Intarziere de 2 luni amenstruației
- 1Intarzierea menstruatiei 10 zile
- 0Intarziere menstruatie
- 0Ajutați-mă, ne dorim foarte mult un copil
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: