cm intarziat
Buna.Am CM regulat, insa acum mi-a intarziat 7zile.am facut 3teste, toate negative;control ginecologic ok.Sanii au inceput sa fie umflati si durerosi, si am crampe abdominale subtile.Contactul sexual a avut loc in perioada fertila maxima, insa ejacularea nu a fost in interior!Tin sa precizez ca, imi doresc un copil si am mai avut o sarcina pierduta care, abia daca s-a vazut la analize!Sa mai astept sau sa merg sa fac un BHCG?
1 comentarii
Buna ziua,
va recomandam un test de sange BetaHcg si o ecografie transvaginala pentru a confirma daca sunteti sau nu insarcinata. Chiar daca nu ejaculeaza in interiorul vaginului exista posibilitatea unei sarcini deoarece lichidul seminal eliminate in timpul actului sexual contine spermatozoizi
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
va recomandam un test de sange BetaHcg si o ecografie transvaginala pentru a confirma daca sunteti sau nu insarcinata. Chiar daca nu ejaculeaza in interiorul vaginului exista posibilitatea unei sarcini deoarece lichidul seminal eliminate in timpul actului sexual contine spermatozoizi
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3insarcinata sau nu?
- 7sarcina sau nu?
- 4ajutati-ma!!!nu mai stiu ce sa cred
- 5ciclul menstrual intarziat, testul de sarcina negativ
- 6Am menstruatia foarte regulata, acum mi-a intarziat
- 7Menstruatie neregulata si 4 teste de sarcina negative
- 0Ciclu menstrual intarziat
- 1Ce sa fie? posibila cauza de intarziere a menstruatiei
- 0Sunt însărcinată?
- 3Intarziere menstruatie
- 8Anticonceptionale
- 0Menstruatie intarziata
- 0Însărcinată sau nu?
- 1Intirziere menstruatie...
- 3Test fals negativ de la ovule?
- 0Urgent, Intarziere ciclu menstrual
- 2Anticonceptionale
- 0Pot fi insarcinata?
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: