cm si teste negative peste sarcina?

26-05-2010
anka0405
Nu este medic/terapeut
anka0405
buna ziua!sunt noua pe forum si am o mare nelamurire si neliniste in acelasi timp.Se poate sa fiu insarcinata in luna a treia iar testele de sarcina (8 pana acum, ultimul acum o zi) sa fie toate negative iar menstruatia a venit de 2 ori pana acum, plus ca am luat si pilula de a doua zi atunci, iar dupa acel contact nu am mai avut nici unul.Mentionez ca luna aceasta mi-a intarziat mai mult de o saptamana si am niste dureri ca acele premenstruale dar care persista de mai bine de 2 saptamani.Astept un raspuns cat mai urgent deoarece am vazut ca sunt si cazuri de cm peste sarcina si teste fasl negative.
11 comentarii
0
26-05-2010, ora 12:59
eu_mik
Nu este medic/terapeut
eu_mik
buna anka, nu prea ai avea cum sa fii insarcinata in 3 luni iar testele sa fie negative, eu cel putin asa stiu, mai ales ca nu ai facut 1, 2 ai facut 8, totusi, te gandesti ca nu iese bine 1-2 da nu 8.daca ai mai luat si pilula de a doua zii la fel + ca zisasi ca zisasi ca nu ai mai avut contact de atunci, cm peste sarcina am vazut si eu da nu mai mult de 1 luna (adik luna asta iti vine desi esti gravida, iar luna urmatoare nu mai vine), sincera sa fiu nu cred ca esti insarcinata, dar mai fa'ti unu sa te linistesti si daca tot nu esti linistita dute la doctor.si asa sigur te vei linistii.numai bine
0
26-05-2010, ora 13:09
anka0405
Nu este medic/terapeut
anka0405
multumesc eu_mik pt raspuns! mai astept raspunsurile voastre..poate e si autosugestie dar is foarte nelinistita si numai la asta ma gandesc pana se va schimba ceva (sa vina menstruatia). numai bine si tie si multa sanatate!
0
26-05-2010, ora 14:21
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
anka0405, nu cred ca esti insarcinata!Mai degraba ti s-a dereglat ciclul menstrual din cauza pastilei de a 2-a zi.Nu are cum din 8 teste de sarcina, toate sa iasa negativ, plus ca ti-a venit si ciclul in perioada asta.De obicei in momentul in care ramai insarcinata, testul iese pozitiv dupa 21 zile de la contactul sexual.Exista posibilitatea sa nu iasa pozitiv chiar din prima, insa din a 2-a sau a 3-a cu siguranta iese, iar tu ai facut 8 teste pana acum si toate negativ.Stai linistita ca nu este vb de nicio sarcina, ci mai mult ca sigur de o dereglare hormonala! ;)
0
26-05-2010, ora 20:10
anka0405
Nu este medic/terapeut
anka0405
nu isi mai da nimeni cu parera? mi-am facut intre timp programare la medic pentru sambata dar pana atunci stau ca pe ace...poate a mai fost cineva in situatia mea..
0
09-07-2010, ora 11:56
bergenbier
Nu este medic/terapeut
bergenbier
salutare,
sunt si eu noua pe aici.
anka0405, vreau sati spun ca eu sunt in EXACT aceeasi situatie ca si tine. ai fost la medic? imi zici care e rezultatul la tine? esti sau nu insarcinata?
parerea mea este ca esti insarcinata. chiar daca ai teste negative.pt ca sunt multe cazuri care au avut ciclul peste sarcina primele 2-3-4luni si cu teste negative.(daca vrei iti dau adresa de site unde am gasit cazurile). si uite ca amandoua suntem in aceeasi dilema. astept un raspuns de la tine.
(sper ca mai esti pe aici pe acest forum :D )
0
09-07-2010, ora 12:06
bergenbier
Nu este medic/terapeut
bergenbier
P.S. am uitat sa mentionez ca eu nam luat nici un fel de pastile contraceptive. ultima data cand am luat ceav contraceptiv a fost pilula de a 2 zi, dar asta sa intamplat acum 2 ani, eu am ciclu regulat (28) dar acuma nu mia mai venit CM. sunt in a 7a zi de intarziere. tot cu teste negative.au trecut 2luni si ceva de la ultim contact sexual. e prima data cand se intampla la mine asa intarziere. am si ceva simptome de sarcina dar nu vreau sa le confund iar ca am mai avut 3dezamagiri, pt ca imi doresc foarte mult bebicul. am programare la medic abia pe 22iulie. si pana atunci stau si eu ca pe ace ca si anka0405.
0
09-07-2010, ora 22:38
anka0405
Nu este medic/terapeut
anka0405
buna, am fost imediat dupa ce am postat mesajul la un medic specialist si nu eram insarcinata, am facut atat control cat si ecografie transvaginala si a zis k nu este nici o sarcina (daca era se vedea la 3 luni cat trebuia sa am pe atunci), imi intrziase mai bine de 15 zile cand am ajuns la medic, mi-a prescris Duphaston, care e pentru a veni menstruatia in max 7 zile dar nu am mai luat tratamentul ca mi-a venit exact a doua zi. Sper sa fie ai un rezultat pe masura asteptarilor tale chiar daca la mine nu a fost asa!!
0
13-07-2010, ora 12:09
simonicar
Nu este medic/terapeut
simonicar
si eu am o situatie asemanatoare cu a fetelor.am semne de sarcina...sani umflati...dureri de spate...dureri de burta...asemanatoare celor premenstruale...somnolenta..stari de greata.si totusi teste de sarcina...negative. si chiar nu stiu ce sa cred.ar trebui sa fiu in ziua 45 de sarcina..si teste imi arata negativ. voi ce credeti?
0
14-07-2010, ora 09:47
simonicar
Nu este medic/terapeut
simonicar
bergenbier ai putea sa imi dai si mie site-ul unde ai gasit cazurile cu ciclu peste sarcina si teste negative?ms mult
0
22-08-2010, ora 20:11
andreea n
Nu este medic/terapeut
andreea n
am si eu o problema: e posibil sa am menstruatie peste sarcina?e asa putin si maroniu, dar e posibil sa fie si o dereglare de la medicamente?testul e negativ dar l-am facut a doua zi dupa terminara ciclului.ajutor.va rog
0
26-01-2018, ora 10:33
Selena22
Nu este medic/terapeut
Selena22
Bună ziua ! Am și eu o problema dacă mă poate ajuta cineva.am avut contact sexuale cu iubitul meu precizez luna respectiva am luat anticoncepționale, cm am avut, testul de sarcina a ieșit negativ, dar nu inteleg de ce mă simt balonata umflata așa ! Un sfat va rog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Ce este ciclul menstrual normal?
  • Fiziologia aparatului genital feminin - ciclul reproductiv
  • Criterii de excludere a sarcinii
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  • Manifestările comportamentale „dictate” de ciclul menstrual
  • Sunt însărcinată?
  •