Cocaina legala de la weedshopuri?

1478 comentarii 1 2 ..... 49 50
0
15-07-2015, ora 18:27
Katyella
Nu este medic/terapeut
Katyella
Buna
Sa stiti c-am citit tot topicul. Absolut tot, cu cea mai mare curiozitate. Sper ca sunteti bine, majoritatea macar.

Nu imi este rusine sa spun ca le-am incercat- prafurile- de 3 ori pana acum. De la un amic "de incredere". daca ma intrebati CE am luat, o sa ma catalogati imediat ca infatuata pentru ca nu stiu altceva decat "sare de baie". Da, efectele au fost high.
Coborarea a fost dezastru total si-mi este clar ca din toata mixtura aia de praf alb cristalin, ceva iti da o dependenta psihica extraordinara si-o deprimare pe care n-o experimentezi nici cand iti moare animalutul de companie.
Acum- eu am o rugaminte, exact la voi- care doriti si in eventualitatea in care pe adminii acestui forum nu-i deranjeaza. Incerc sa ma documentez. sa obtin mai multe informatii, sa scriu, sa redau si cele mai urate experimente dar si tripurile. Si amuzante si tragice. Suna ciudat, dar n-am cum sa elaborez. Daca doriti sa-mi scrieti pe PM ce vi s-a intamplat sub efectul acestor prafuri, care va e starea de sanatate, eventual varsta, ce parere aveti de felul in care "statul" da cu paleta "campaniilor antidrog" cam de doua ori pe an, sa stiti ca m-ati ajuta foarte mult.
daca nu doriti, ignorati-ma si gata.

Caut si traduc din... nu pot sa le spun chiar studii- dar nu am reusit inca sa banuiesc macar daca aceste saruri de baie, ghilimele desigur, ar mai contine mephedrona- atat de periculoasa. daca nu e mephedrona si intr-adevar s-ar fi scos, ce anume cauzeaza sentimentul acela de "m-am saturat de toata viata asta, n-am chef sa ma omor dar ma simt extraordinar de trist"?

Credeti ca s-a scos de tot mephedrona din ele?
pentru ca nu-mi imaginez o asemenea reactie fara un compus din clasa amfetaminelor.

Acu... sper sa nu urmeze ceva gen "modificat de administrator" pentru ca pe forumul acesta am incercat si eu sa dau sfaturi utile.
0
03-08-2015, ora 23:47
Stranut
Nu este medic/terapeut
Stranut
Eu pot sa iti povestesc, dar din trip-ul nasol luat pe fum si nu pe prafuri, nu am bagat asa ceva.
0
04-08-2015, ora 13:39
Katyella
Nu este medic/terapeut
Katyella
Stranut, da as vrea sa stiu exact ce ai simtit. Stiu ca multi de aici au ajuns dependenti cautand acel ' mai bine dupa BINE' adica au exagerat...dar acum ma refer la drogurile cu potential mare de adictie.

De ce tripul tau a fost nasol- pentru c-ai trecut si tu de 'e bine, vreau mai mult'?
Daca vrei povesteste-mi aici sau pe PM. Iti multumesc pt timpul tau.

Din pacate banuiesc ca nu voi afla daca prafurile 'de club' care din pacate mai circula si vor circula, contin aceasta substanta periculoasa- mephedrona. Nici eu n-as fi in stare sa iau/gasesc un plic sa ma duc cu el la un laborator toxi... nici nu cred ca au reactivi pt asa ceva.
Cel mult m-as alege cu-n: suna-ti avocatul :)
'Vai, dar l-am gasit pe prag si am vrut sa vad ce e'

Ca sa nu deviez: mai fumezi daca tripul a fost BAD? Nu ti-e frica?
0
20-08-2015, ora 12:28
Methylone
Nu este medic/terapeut
Methylone
Bună, Katyella, as putea sa te ajut cu mare plăcere. Am încercat in jur de 15 substanţe diferite, contactează-ma pe privat daca doreşti :) iti voi raspunde la orice întrebare legată de acest subiect.
0
20-08-2015, ora 13:59
Katyella
Nu este medic/terapeut
Katyella
Multumesc.
O sa iti scriu pe privat.
0
24-09-2015, ora 22:16
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Katyella draga, eu am impresia vaga ca tu iti faci o lucrare de doctorat pe tema asta ca prea abordezi situatia la modul.melancolic si persuasiv ca sa te parafrazez. Cred ca toti observa cat de ciudat suna astfel de cuvinte la un asemenea subiect de forum. Anormal de exhaustiv. Aiurea cuvinte nu ?..Daca tu crezi ca Stranut a avut vreun trip pe iarba, iti pot spune eu ca poate doar a facut o excursie pana in balariile din spatele blocului si inapoi in casa. Nu stiu daca ai avut rabdare sa citesti povestile de pe topicul meu (sincer nu cred ca ai avut rabdarea ), probabil ca ti-ar da multe de gandit. In rest ce sa zic, bafta la documentare. Daca mai vrei mai vorbim pe aici sa ne auda toata lumea care intra citeste si iese, eu nu stiu si nu folosesc chestia aia cu PM, cred ca pentru mine initialele au alta conotatie.
0
30-11-2015, ora 12:57
Katyella
Nu este medic/terapeut
Katyella
Nu cred nimic, doar n-o sa-mi fac pareri exhaustive pe un forum pentru ca citesc cateva pareri. Doar observ, este un subiect inca acut, lucrurile astea se intampla in jurul nostru chiar daca nu le vedem. Doar citesc si-mi conturez opinii pentru un material personal la care lucrez.
Fiecare e liber sa creada orice dar mai sunt si lucruri in spatele carora chiar nu se ascunde nimic.
Methylone m-a ajutat cu cateva pareri iar restul am citit pe forum. Experienta personala, asta ma interesa. Mi-am facut o idee.
0
20-03-2016, ora 17:38
Lindner Ewald-Christian
Nu este medic/terapeut
Lindner Ewald-Christian
Cocaina este un drog cu efecte foarte puternice, care dă o profundă dependenţă celora care îl consumă.
De asemenea, trebuie evitată cumpărarea dar şi consumaţia acestui drog tare, deoarece poate afecta grav organele vitale precum creierul, ficatul şi rinichii.
Dacă eşti dependentă de cocaină îţi recomand atunci să mergi urgent la un centru de dezintoxicare şi să ceri sfaturi.
Adaugă un comentariu / răspuns
1478 comentarii 1 2 ..... 49 50

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.