colecist nefunctional

in urma a 2 ecografii am un diagnostic de colecist nefunctional usor marit, plin cu noduli colesteroloci, si alte ecogenitati posibil pietricele, colestroloza - (aveam in timpul zilei intepaturi si taieturi in zona joasa a abdomenului pt. asta am fost la control) Sunt hipertensiv stadiu 2/3 am un tratament nu chiar de invidiat - mi s-a spus ca in urma unui regim drastic si a tratamentului cu Ursofalk 5/zi si (nospa) s-ar putea sa am o sansa sa nu scot bila- Va rog daca puteti sa-mi spuneti daca credeti ca am vreo sansa, si ce alimente imi puteti recomanda ( momentan am regim lacto vegetarian plus cereale ) si mai iau tinctura de armurariu si silivit F, ceai hepato biliar - precizez ca restul analizelor de sange sunt bune momentan. Va multumesc
3 comentarii

Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari :
- sunteti supraponderal(a) ?
- ati fost diagnosticat(a) cu dischinezie biliara /
- fumati ?
- varsta D-vs ?
- alte probleme de sanatate in zona aparatului digestiv (colita, ulcer, gastrita, pancreatita etc)
Va multumesc.
- sunteti supraponderal(a) ?
- ati fost diagnosticat(a) cu dischinezie biliara /
- fumati ?
- varsta D-vs ?
- alte probleme de sanatate in zona aparatului digestiv (colita, ulcer, gastrita, pancreatita etc)
Va multumesc.

analize mai complete, ecografia nu este relevanta, tinctura de armurariu este antinflamatoare, aflati ce alte orga mai sunt implicate, dar printr-o tomografie sau alta analiza, ecografia nu este concludenta.

baietelul meu de 10 ani a fost diagnosticat cu steatoza hepatica ca medicament i sa dat ursofalk este supraponderal oricum este la regim dar ce miati recomanda sai dau de mincare tin sa subliniez ca nu asimileaza calciul si din aceasta cauza are si o problema de oase si ia medicamente si pentru asta nu mai stiu ce sai dau mancare as dori sa ma sfatuiti daca se poate

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Colecist deformat geometric din nastere
- 3durerea cauzata de colecist
- 1operatie colecist
- 3URGENT!!! Piatra blocata pe colecist
- 3probleme de colecist sau stomac?
- 2Apendicita cronica. Ce e de facut ?
- 2operatie colecist persoana in varsta
- 4URGENT - Operat de colicist degeaba
- 3colecistul. fierea?
- 1opertatia de colecist
- 2Operaţie colecist