Colposcopie -Displazie usoara

28-12-2021
Madamada11
Nu este medic/terapeut
Madamada11
Colposcopie -Displazie usoara
Buna seara, am 35 ani, azi am facut Colposcolie.rezultatul Displazie usoara - JSC la niv OCE, zona mica de ectopie periorificial inconjurata de metaplazie imatura, ep cilindric normal, prezenta la ora 12 EAA FIN MOZAIC FIN si o zona mica la ora 3 asemanatoare la marginea zonei de metaolazie, fara alte modificari vizibile.TSL :iod negativ cu margini netede pe zona descrisa, iof negativ perroficial, in rest iod pozitiv intens.
TESTUL PAP-.NILM -inflamatie crescuta cu celule malpighiene superficiale cianofile si orangeofile fara anomalii nucleare.
HPV -NEGATIV
Am avut tratament 2 luni cu cervugid.(fara rezutate in schimb )
Mi s a spus ca nu trebuie facut inca nimic.pentru ca poate trece de la sine.
Mi s a dat acum un tratament ptr 4 luni cu Colpofix gel si Molekin Imuno. si retestare la 6 luni.Este Ok sau este mai bine sa se intervina chirurgical ? Ce este de facut ? Sunt foarte nelinistita.
Aceasta displazie corespunde cu ASC -US sau LGSIL ? Nu mi s a luat proba ptr.biopsie si nu stiu de ce.Astept raspuns, multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: