Compatibilitate mare, atractie sexuala mica

13-11-2020
Daniel.Ilie
Nu este medic/terapeut
Daniel.Ilie
Buna ziua, in urma cu o luna am cunoscut o femeie cu care cred ca sunt compatibil 100 din puct de vedere emotional si intelectual, suntem mereu pe aceeasi unda si gandim in proportie mare lafel. In urma cu doua saptamani am avut parte de primul act sexual cu ea dar s-a desfasurat intr-o conjunctura care pe mine personal nu ma avantajeaza. Ce vreau sa spun prin asta este faptul ca atunci cand consum alcool nu dau randament in pat cum as da in mod normal si cred ca nici nu atrag atat de mult partenera.
Pe la jumatatea actului sexual ea a zis ca nu mai poate desi nu finalizase si a trecut la a-mi face un sex oral pt a finaliza macar eu, insa nu am putut termina nici eu desi placerea a fost foarte mare.In dimineata urmatoare ea avea sa imi spuna ca ii pare rau si ca ea nu simte nici macar putina atractie sexuala fata de mine. Am incercat sa ii explic ca poate trebuie sa ne mai dam putin timp si ca va venii pe parcurs atractia asta.
Intre timp ne-am mai vazut dar nu am mai incercat sa facem sex, eu tinand o dieta cu telina pentru a-mi marii nivelul de feromoni din corp pt a putea sa o fac pe ea sa simta acea atractie.
In cele din urma dupa inca 2 saptamani am vorbit mai pe larg si direct unul cu altul si vrem sa incheiem relatia, cei drept mai mult ea decat eu, insa dinnou am zis ca am nevoie de putin timp sa inteleg totul.
Nu stiu daca problema este la mine pentru ca nu atrag partenera desi in trecut am mai avut partenere si feedbackul a fost pozitiv in ceea ce priveste atractia sexuala.
Trebuie sa mentionez ca varstele noastre sunt diferite eu 29 iar ea 24 insa nu cred ca asta este problema, am incercat in repetate randuri sa inteleg de ce nu exista atractia asta si cumva cred ca sunt mai multi factori care determina asta dar nu sunt sigur si va rog sa imi acordati putin ajutor.
Am enumar cativa din factorii care cred ca influenteaza atractia dintre noi:
1. Ea consuma destul de des alcool dar nu o afecteaza in sensul de a se imbata, consuma de ceva timp si il consuma ca pe apa, incepe de dimineata si continua pe tot parcursul zilei dar foarte putin consuma si este foarte lucida in orice moment
2. Se masturbeaza de mult timp de cel putin odata pe zi si cumva aici eu cred ca asta este factorul principal care o determina sa nu fie atrasa sexual de mine
3. Ia anticonceptionale de 1 an inca de la fosta relatie, pentru a nu se deregla hormonal
4.Cred ca isi doreste o relatie serioasa insa probleme din trecut pe care nu le stiu inca o afecteaza desi ea spune ca a lasat trecutul in urma si ca nu asta este problema
Noi petrecem cam 1 zi pe saptamana impreuna efectiv, in sensul ca dormim impreuna lucram de acasa.

In mod normal as fi renuntat la ea inca de cand mi-a transmis ca nu se simte atrasa sexual insa simt ca tin la ea si ca meritam amandoi o sansa, nu stiu daca problema este la mine pt ca nu o atrag sau la ea (factorii enumerati mai sus) sau la amandoi.
Multumesc anticipat,
Daniel
6 comentarii
1
13-11-2020, ora 20:33
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Dupa parerea mea principala problema la amindoi este ALCOOLUL apoi MASTURBAREA si sexul ORAL. Va spune o persoana cu 45 ani de casnicie, ca avem atractie sexuala unul pt celalalt si acum , depinde cum faci sa ajungi la aceasta stare extaordinara de fiecare data si sa ajungi la orgasm. Numai bine.
0
21-11-2020, ora 16:28
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Dacă doriți să rămâneți împreună încercați să mergeți la un terapeut de cuplu cu competențe pe psihosexologie.
0
14-12-2020, ora 16:06
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
E adevarat. Cauzele reducerii dorintei sexuale feminine pot fi multiple: atat alcoolul cat si masturbarea zilnica pot influenta nivelul dorintei sexuale. De asemenea pilulele contraceptive pot fi uneori sursa reducerii dorintei sexuale Desi in majoritatea cazurilor pilulele contraceptive nu exercita influente nedorite asupra satisfactiei sexuale si au chiar unele efecte benefice pe langa efectul contraceptiv, exista si situatii in care ele pot sta la baza unei reduceri in nivelul dorintei sexuale. E de intrebat medicul daca ar fi sau nu recomandat sa incerce si altele.

Insa cel mai mult nivelul dorintei sexuale tine de nivelul de atractivitate si cel de comunicare in cuplu. Din cele spuse nu inteleg prea bine Daniel de ce vrea “mai mult ea” sa puneti punct relatiei. Probabil ca e o zona de explorat, pe langa cea ce tine de sex.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
1
14-03-2021, ora 23:37
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Daca te intelegi bine cu ea, stai cu ea, ce are ? Sexual te rezolvi tu, fie singur, fie o pui pe ea sa faca fie manual, fie si altfel daca normal nu esti asa compatibil.
Nu o lasa doar ptr partea sexuala, ca greu gasesti pe cineva asa compatibil.
Si daca se masturbeaza nu e problema, fa si tu la fel !
Deci sexual va descurcati voi, masturbati-va reciproc la o adica.
0
20-03-2021, ora 10:00
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
O lună e prea puțin ca să-ți dai seama dacă ești compatibil sau nu cu cineva, nu cumva asta e o dorință a ta și ți-ai imaginat relația așa cum ai vrea tu să fie?
O relație funcționează dacă ambii își doresc și fac tot ce depinde de ei ca relația să meargă. Dacă de la început se lasă loc la tot felul de interpretări, atunci e mai bine ca fiecare să-și vadă de drumul lui, pentru că acolo unde nu e dragoste, trecerea timpului creează obișnuință și despărțirea va fi mai dureroasă.
1
20-03-2021, ora 19:28
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Pai daca se inteleg f bine, nu conteaza ca atractia sexuala e mica, ca doar nu se invarate relatia in jurul unui sex, celelalte sunt mai importante in mentinerea relatiei, ca sexul se rezolva cumva, am zis si cum la o adica.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Compatibilitatea sexuala in cuplu
  •