comportament neadecvat la copii

02-11-2011
marianaclaudia
Nu este medic/terapeut
marianaclaudia
Am un baietel de 12 ani.Este in clasa 5 si au inceput problemele: la scoala este neatent, alearga tot timpul, este foarte agitat, cum se suna isi arunca caietele in ghiozdan si pleaca, pare absent, pare un copil 'imatur', lectiile si le face numai impins de la spate, ba mai mult a devenit si obraznic raspunde profesorilor si isi injura colegii.Am incercat sa-l pedepsesc, sa vorbesc cu el dar dupa cateva zile uita tot si incepe cu aceleasi prostii.Are intradevar in clasa si copii care il provoaca si il incurajeaza sa faca pe clownul si atunci uita tot ce am discutat cu el.Nu stiu cum sa mai procez, cum sa il responsabilizez, cum sa-l indrum sa ii ignore pe copii care il provoacam cum sa-l indrum spre invatatura, cum sa-l faca sa inteleaga ca trebuie sa munceasca:sa invee msa citeascam sa scrie
1 comentarii
0
03-11-2011, ora 09:29
CRIS_LIA
Nu este medic/terapeut
CRIS_LIA
Buna, ti-am trimis mesaj privat
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul