Conceptie in timpul tratamentului cu Cervugid ovule?

30-06-2008
RoxanaE
Nu este medic/terapeut
RoxanaE
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema care ma framanta foarte tare:ieri, 29.06.08, am avut un contact sexual cu prezervativul(alta metoda contraceptiva nu mai folosesc), dar acesta s-a rupt in mine. Mentionez ca eram in timpul tratamentului cu Cervugid(sambata seara imi pusesem cel de-al 2-lea ovul dintr-o serie de 12) si dupa calculele mele ma aflam la inceputul perioadei fertile(ultimul ciclu mi-a venit pe 21 iunie, la un interval de 25 de zile de cel anterior). Va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac:
-in primul rand daca tratamentul cu Cervugid are influente megative asupra momemtului conceptiei si implicit a sarcinii, in acest caz ce ar trebui sa fac?
-in al doilea rand, daca(si sper din tot sufletul sa fie asa) nu are influenta asupra momentului conceptiei, cand as putea sa-mi fac un test de sarcina pt. a verifica daca sunt sau nu insarcinata?
-in ultimul rand, daca, in eventualitatea unei posibile sarcini, pot continua tratamentul cu Cervugid(10 ovule/10 seri)fara a influenat negativ sarcina?

Va multumesc
1 comentarii
0
30-07-2008, ora 00:00
sophieinathena
Nu este medic/terapeut
sophieinathena
pt a vedea dak nu are efecte neg uitate pe prospect iar cu la 2 saptamani de la concepere poti face testul de sarcina
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul