contracepia de urgenta repetata

28-08-2005
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
Buna ziua. Ma numesc Felicia si am 23 de ani.
Cu 3 luni in urma am avut un contact sexul, dar s-a rupt prezervativul, asa ca am luat imediat Postinor.Am avut apoi menstruatie normal.
La aproape o luna diferenta s-a intamplat acelasi lucru si desi stiu ca nu este bine sa abuzezi de metodele de urgenta am luat din nou Postinor. La o saptamana dupa aceasta (16 zile de la ultima menstruatie) a aparut o sangerare pt cateva zile, ceva mai putin decat o menstruatie normala. Am aflat ca este un lucru normal in cazul folosirii Postinor. Vazand ca imi intarzie ciclul si crezand ca am ramas insarcinata am facut testul de sarcina(de la farmacie). L-am repetat de 3 ori la distanta de cateva zile chiar saptamani si toate 3 au iesit negativ.
Ce se intampla. E posibil ca toate sa fi fost gresite sau este alta cauza pentru care nu a mai aparut nici o sangerare de aproape 2 luni.
De obicei nu am un ciclu regulat perioada maxima intre doua menstruatii a fost si de 37 de zile, asa ca nu m-am alarmat imediat cand a intarziat aparitia menstruatiei, dar acum au trecut aproape 55 de zile.
1 comentarii
0
28-08-2005, ora 00:00
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
Cred ca ar trebui sa faci un consult ginecologic. Perioada de intarziere a menstruatiei este cam mare pentru a nu fi luata in seama. Cu ajutorul examenului clinic si eventual a celor paraclinice vei putea afla cauza si, astfel, sa stai mai linistita.

PS: contraceptia de urgenta nu trebuie repetata mai mult de doua ori pe an!!! Asa ca, ai grija, nu mai ai voie sa folosesti Postinor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul