contracept m-posibilitate sarcina?

25-03-2013
carmencarmen
Nu este medic/terapeut
carmencarmen
Buna ziua!Am o intrebare.Am luat contracept m si am folosit in acelasi timp si metoda coitului intrerupt.pe 24 feb mi-a venit menstrueatia, iar acum suntem in 25 martie si inca nu mi-a venit.De obicei daca intr-o luna imi venea pe 25, de exemplu, luna urmatoare imi venea cu cateva zile inainte, pe 21, de exemplu.Acum inca nu mi-a venit.Este vreun motiv de ingrijorare?Mentionez ca am respectat intocmai instructiunile din prospect, dar inainte de a introduce ovulul, m-am spalat pe maini cu sapun lichid, clatindu-ma foarte bine, ca nu pot sa-l introduc murdara pe maini.Este ceva in neregula cu asta? Am inteles ca orice urma de sapun poate distruge spermicidul, dar aici nu poate fi vorba de urme de sapun, nu? Va rog mult raspundeti-mi sa stiu ce am.de facut
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul