CONTRACEPTIA

08-11-2013
iulia_princess2000@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
iulia_princess2000@yahoo.com
Buna ziua, am o problema cu caderea parului in exces, si cred ca asta se datoreaza, pilulelor contraceptive, deoarece zic eu in perioada cand am fost insarcinata nu mi-a cazut parul mai deloc, dupa sarcina revenind la pilule a inceput sa imi cada iarasi parul chiar foarte mult.ce metoda as putea folosi?
2 comentarii
0
08-11-2013, ora 14:39
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
Dupa sarcina cade mult par, uneori pana la 500 de fire de par pe zi... e o parte din furtuna hormonala prin care trece organismul in aceasta perioada. Consultati un dermatolog si un ginecolog pentru a vedea daca chiar se potrivesc pastilele contraceptive pe care le luati acum..
0
08-12-2013, ora 19:10
oana 200
Nu este medic/terapeut
oana 200
Buna ziua.m-ar interesa cat de eficienta ar fi metoda de contraceptie, folosirea simultana a unui spermicid si ejacularea afara ?
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul