contraceptie de urgenta si sarcina
Am avut un contact sexual neprotejat si a 2-a zi am mers la farmacie sa iau Postinor2, dar nu aveau.Am luat ceva contraceptiv la care nu-i retin numele, ceva cu "e", de fapt era o singura pastila intr-un blister.Am luat-o si scria in prospect ca daca simt senzatii de voma, greata, etc. sa iau urgent alta pastila.N-am avut nici o reactie, nici senzatie de voma, nici greata, nici altceva, dar am trecut, totusi, pe la o farmacie si am luat Postinor2.Le-am luat conform prospectului, dar n-am avut nici o reactie, nimic, nici sangerari, am avut o senzatie de voma la 2 zile dupa ce am luat pastilele, de fapt chiar am vomat...Ideea e ca au trecut 5 zile de cand am luat pastilele si ma simt ok, n-am nici o senzatie, dar maine ar trebui sa-mi vina menstra...S-ar putea sa fiu insarcinata? Poate va pare banala intrebarea, dar e prima data cand folosesc contraceptive...pana acum n-a fost nevoie pentru ca doar in vara am fost dezvirginata si prietenul meu nu e in tara...vine doar in vizite scurte, cum a fost week-end-ul trecut.
6 comentarii
asteapta sa-ti vina menstruatia.Dak ai luat corect postinorul(in max 72 ore) nu cred ca se poate intampla ceva.bafta
Multumesc mult Alinna!
Am administrat corect postinor-ul, in intervalul de 72 de ore...ideea e ca ma simt foarte bine si nu am simptomele de dinainte de menstruatie.
S-ar putea sa-mi intarzie menstruatia de la postinor2 sau am facut eu un exces de contraceptive avand in vedera ca farmacista mi-a zis ca e foarte buna prima pastila si nu necesita 2 sau mai multe...problema e ca am luat si postinor-ul pe urama.S-ar putea sa fii facut o prostie?N-am simtit nici o reactie adversa, dar acum imi amintesc ca am vazut cateva pete mici de un ros-maroniu pe protejslip.Este posibil ca intarzierea menstruatiei sa fie o reactie adversa?Aveam ciclu foarte regulat, la 28 de zile si cand eram virgina si dupa aceea.Maine ar fi exact o luna de la precedenta menstruatie.
Am administrat corect postinor-ul, in intervalul de 72 de ore...ideea e ca ma simt foarte bine si nu am simptomele de dinainte de menstruatie.
S-ar putea sa-mi intarzie menstruatia de la postinor2 sau am facut eu un exces de contraceptive avand in vedera ca farmacista mi-a zis ca e foarte buna prima pastila si nu necesita 2 sau mai multe...problema e ca am luat si postinor-ul pe urama.S-ar putea sa fii facut o prostie?N-am simtit nici o reactie adversa, dar acum imi amintesc ca am vazut cateva pete mici de un ros-maroniu pe protejslip.Este posibil ca intarzierea menstruatiei sa fie o reactie adversa?Aveam ciclu foarte regulat, la 28 de zile si cand eram virgina si dupa aceea.Maine ar fi exact o luna de la precedenta menstruatie.
postinorul deregleaza mult menstruatia...se poate sa intarzie din cauza lui.poate respectivele pete maronii sunt ori spotingul ori inceputul menstruatiei.Dak mai intarzie iti poti face un test pt siguranta.ai grija de tine!
respectivele pete le-am observat la aproximativ 1 zi de cand am luat postinor-ul
Buna, dupa cum vad, RINA cred ca ai luat Ella One daca ai zis ca era decat o pastila care incepea cu ( e...), acum am si eu o problema, am luat si eu aceasta pastila cam pe 29 octombrie, ciclul mia venit pe 16, dar numai ca luna aceasta am inceput sa am o secretie alb galbuie lichida intr-o cantitate foarte mare de chiar simt cand se scurge, iar ciclul trebuia sami vina pe 16 si suntem in 18 si nici o simtoma ca vine, am folosit tot timpul prezervativ, numai ca am luat pastila k sa fiu mai sigura pt ca cred ca ia ramas pe mana lui ceva si pe urma ma atins, ce sanse am sa fii ramas insarcinata, sau este o dereglare hormonala din cauza acestei pastile? I sa mai intamplat cuiva sai intarzie? Va rog ajutati-ma cas speriata rau...
Buna va rog frumos sa ma ajutati si pe mine.acuma in 16 am avut un conctact sexual cu pretenul meu neprotejat da a zis ca o avut grija, urmatoarea zi, in 17 am facuto cu prezervativ a ejaculat..am stati linisiti k foloseste prezervativ...dar din pacate nu asa sa intamplat a ramas in mine prezervativul...abia lam putut scoate..dupa 16-17 ore am luat postinor..si dupa 12ore cea de a 22pastila...dar tin sa mentionez k in 16 eram in perioada fertila cu risc maxim..si in 17 cu o zi dupa ovulatie..totusi am sanse sa scap ?:| va rog sa ma ajutati!!! va multumesc anticipat
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cum imi poate afecta postinor 2 organismul?
- 10efecte postinor 2
- 3intarzierea menstruatiei si postinor
- 15mare stres!!!va rog ajutor
- 4postinor luat de 3 ori intr-o luna
- 4de cate ori se ia postinor?
- 3cat trebuie sa dureze sangerarea de dupa postinor?
- 11secretie albicioasa dupa POSTINOR
- 5ce sa fac.. sa iau pilula de a doua zi?
- 3Poate fi de vina Postinorul?
- 3Postinor 2
- 10Insarcinata sau nu?
- 3postinor la 40 de minute - parerea unui MEDIC va rog
- 5Prezervativ rupt-ejaculare-postinor2
- 5prezervativul rupt, postinor 2.. sarcina?
- 1Postinor luat dupa 48 ore e posibila o sarcina
- 4Sfarcuri dureroase
- 11Vizita la ginecologie, sarcina, postinor si anexita, va rog un raspuns
- 2Prostinor si ovulatia. Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
- 0Postinor 1500 și sângerări neregulate
Mai multe informații despre: Contraceptia de urgenta postinor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: