Contraceptie dupa intrerupere sarcina!
Buna ziua.
Am si eu o intrebare: am facut o intrerupere de sarcina in data de 15 martie, am facut tratamentul recomandat de catre doctor, si in urma sfatului pe care mi l-a dat am inceput sa iau Mercilon incepand cu a 5a zi., cand am avut si un contact sexual. Am citit ca dupa prima saptamana este posibil sa ramai insarcinata, intrebarea mea este daca sunt protejata sau nu?
Am si eu o intrebare: am facut o intrerupere de sarcina in data de 15 martie, am facut tratamentul recomandat de catre doctor, si in urma sfatului pe care mi l-a dat am inceput sa iau Mercilon incepand cu a 5a zi., cand am avut si un contact sexual. Am citit ca dupa prima saptamana este posibil sa ramai insarcinata, intrebarea mea este daca sunt protejata sau nu?
1 comentarii
1. S-ar putea ca ginecologul sa va fi recomandat anticonceptionale incepand cu a 5-a zi a ciclului menstrual urmator, nu cu a 5-a zi dupa avort. Dar, daca le-ati inceput, continuati-le.
2. Asa cum le-ati inceput dv, protectia este asigurata dupa prima saptamana de folosire, adica incepand cu a 8-a pilula.
3. De obicei, dupa un avort se recomdanda abstinenta timp de cel putin 2 saptamani. A uitat sa va spuna, sau ati uitat dv ?
2. Asa cum le-ati inceput dv, protectia este asigurata dupa prima saptamana de folosire, adica incepand cu a 8-a pilula.
3. De obicei, dupa un avort se recomdanda abstinenta timp de cel putin 2 saptamani. A uitat sa va spuna, sau ati uitat dv ?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??