Contraceptive si ingrasarea parului
Buna ziua,
In urma unor analize de rutina mi s-a spus ca am ovare polichistice despre care am citit ca determina printre altele si ingrasarea parului.Un timp am luat anticonceptinale care din punctul asta de vedere mi-au facut bine, scapasem de spalarea aproape zilnica a parului.Am renuntat la ele din cauza parerilor contra si pt faptul ca sunt purtatoare de antigent australian si nu vroiam fortez ficatul. Acum ma aflu in situatia de la inceput : imi spal frecvent parul si nu stiu ce sa fac.Astept sfaturile dvs.
Multumesc,
In urma unor analize de rutina mi s-a spus ca am ovare polichistice despre care am citit ca determina printre altele si ingrasarea parului.Un timp am luat anticonceptinale care din punctul asta de vedere mi-au facut bine, scapasem de spalarea aproape zilnica a parului.Am renuntat la ele din cauza parerilor contra si pt faptul ca sunt purtatoare de antigent australian si nu vroiam fortez ficatul. Acum ma aflu in situatia de la inceput : imi spal frecvent parul si nu stiu ce sa fac.Astept sfaturile dvs.
Multumesc,
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2contraceptie
- 5Pauza de 6 zile in loc de 7 zile
- 41anticonceptionale
- 3contraceptive sau nu? heeelp!!!
- 4pilula de contraceptie - am observat ca am una in plus
- 3contraceptia la 39 de ani
- 5probleme cu parul... mi se ingrasa parul foarte repede catre radacina
- 9ovule contraceptive (metoda de contraceptie locala)?
- 10epilepsia si contraceptia-doresc un raspuns de la un medic
- 3azi incep sa iau Karissa.. am nevoie de cateva zile de protectie suplimentara?
- 2Schimbarea datei menstruatiei cu ajutorul pilulelor contraceptive
- 1Foitele chinezesti - exista vreun risc?
- 3Am iesit de sub protectia anticonceptionalelor?
- 1Par bogat si lung
- 0nelamurire Coitus interruptus anticonceptionale
- 2Contraceptie
- 7contraceptie raspuns urgent
- 4Metoda de contracepţie- Sterilet
- 0Cum se alege Diafragma potrivita?
- 4Măști pentru cresterea părului?
Mai multe informații despre: Ingrijirea parului contraceptia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: