Contraceptive si ingrasarea parului
Buna ziua,
In urma unor analize de rutina mi s-a spus ca am ovare polichistice despre care am citit ca determina printre altele si ingrasarea parului.Un timp am luat anticonceptinale care din punctul asta de vedere mi-au facut bine, scapasem de spalarea aproape zilnica a parului.Am renuntat la ele din cauza parerilor contra si pt faptul ca sunt purtatoare de antigent australian si nu vroiam fortez ficatul. Acum ma aflu in situatia de la inceput : imi spal frecvent parul si nu stiu ce sa fac.Astept sfaturile dvs.
Multumesc,
In urma unor analize de rutina mi s-a spus ca am ovare polichistice despre care am citit ca determina printre altele si ingrasarea parului.Un timp am luat anticonceptinale care din punctul asta de vedere mi-au facut bine, scapasem de spalarea aproape zilnica a parului.Am renuntat la ele din cauza parerilor contra si pt faptul ca sunt purtatoare de antigent australian si nu vroiam fortez ficatul. Acum ma aflu in situatia de la inceput : imi spal frecvent parul si nu stiu ce sa fac.Astept sfaturile dvs.
Multumesc,
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Mi se ingrasa foarte repede parul - recomandati-mi un sampon bun
- 4contraceptive fara efecte secundare
- 5reluare pilule contraceptive; toxoplasmoza
- 5iar logest... o intrebare daca se poate
- 2metoda contraceptiva...
- 41anticonceptionale
- 1are rost sa iau pilula de a 2-a zi?
- 6Urgent si un raspun cat se poate de adevarat: Cat de bune si eficiente sunt ovulele Contracept M?
- 3Anticonceptionalele nu-mi opresc menstruatia
- 36E eficienta metoda contraceptiva cu nuvaring?
- 1Despre contraceptie un pic urgent
- 2Rog informatii despre Evra, plasturele contraceptiv
- 4contraceptivele opresc menstruatia
- 6Aplicare Crema Pharmatex.. la fiecare pauza?
- 40Contraceptia un pacat ?
- 2Contraceptie
- 1Contraceptia la minore!?
- 0informatii contraceptive Milligest
- 1metode de contraceptie
- 4Măști pentru cresterea părului?
Mai multe informații despre: Ingrijirea parului contraceptia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: