Contraceptive si ingrasarea parului
Buna ziua,
In urma unor analize de rutina mi s-a spus ca am ovare polichistice despre care am citit ca determina printre altele si ingrasarea parului.Un timp am luat anticonceptinale care din punctul asta de vedere mi-au facut bine, scapasem de spalarea aproape zilnica a parului.Am renuntat la ele din cauza parerilor contra si pt faptul ca sunt purtatoare de antigent australian si nu vroiam fortez ficatul. Acum ma aflu in situatia de la inceput : imi spal frecvent parul si nu stiu ce sa fac.Astept sfaturile dvs.
Multumesc,
In urma unor analize de rutina mi s-a spus ca am ovare polichistice despre care am citit ca determina printre altele si ingrasarea parului.Un timp am luat anticonceptinale care din punctul asta de vedere mi-au facut bine, scapasem de spalarea aproape zilnica a parului.Am renuntat la ele din cauza parerilor contra si pt faptul ca sunt purtatoare de antigent australian si nu vroiam fortez ficatul. Acum ma aflu in situatia de la inceput : imi spal frecvent parul si nu stiu ce sa fac.Astept sfaturile dvs.
Multumesc,
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4vreau sa folosesc o metoda contraceptiva eficienta
- 6postinor...cu intarziere
- 2am 18 ani si as vrea sa folosesc alta metoda de contraceptie, ce imi recomandati?
- 4cum sa nu mai raman gravida
- 3am nevoie de protectie suplimentara?
- 9o parere avizata va rog
- 2Ce ma invatati sa fac, sa nu mai am o alta sarcina?
- 3cat timp sa ma protejez suplimentar?
- 3epilepsia si metodele de contraceptie
- 36E eficienta metoda contraceptiva cu nuvaring?
- 5Contraceptive moderne
- 8Obsesia spalarii parului de 2-3 ori pe zi
- 5metode contraceptive pentru prima data
- 3Contraceptie
- 1Ce contraceptive sunt sigure?
- 2Prezervativ gaurit si Escapelle... ar trebui sa fac un test de sarcina sau sa mai astept?
- 4Măști pentru cresterea părului?
Mai multe informații despre: Ingrijirea parului contraceptia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: