contraceptivele

17-10-2009
mika24
Nu este medic/terapeut
mika24
buna seara, in primul rand va multumesc ca existati si ne puteti sfatui!!!! Am si eu o mica problema.zic eu!! In luna august am luat anticonceptinale dar am uiat sa iau o pastila cam prin 13 august a fost asta.Nu am luat-o nici a doua zi dimineata deci am intrerupt tratamentul.In 15 mi-a venit ciclu.Totul normal pana aici.M-a tinut cam pana prin 22 dar in 2 sept mi-a venit iar pana in 8.Dupa calculele mele cam prin 6 octombrie trebuia sa vina iar dar surpriza...nu a venit nici pana azi! Mentionez ca nu am avut contact sexual decat prin 10 octombrie dar protejat.La inceput am avut impresia ca intarzaie de la avelox pt ca am luat asa ceva.Dar din cate stiu antibioticele nu au prea mare legatura cu menstruatia. Stiu ca intreruperea tratamentului cu anticonceptionale iti deregleaza menstruatia dar nu e prima data cand fac tratament.Mi s-a mai intamplat sa uit dar nu am avut intarzaieri asa mari! Poate fi de la B1, B6 sau vitamina C? Avelox?
1 comentarii
0
30-06-2010, ora 23:13
Dr. Radu Botezatu
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Radu Botezatu
vitaminele n-au nici o legatura. Omiterea administrarii pastilelor contraceptive scade eficacitatea lor. este recomandata o vizita la medic in cazul intarzierii menstruatiei pentru a exclude o sarcina.
Adaugă un comentariu / răspuns

23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul