Control ginecologic

29-10-2012
RusuBianca
Nu este medic/terapeut
RusuBianca
La un simplu control ginecologic doctorul poate 'observa' o sarcina in 3luni?Caci am fost la o dna doctor despre care auzisem ca nu exceleaza in domeniu.S-a uitat repede in mine si mi-a zis ca sunt rosie avand o raceala buna.mi-e teama sa nu fi omis ceva, caci de asta mi-e frica f tare...Am avut ciclul in toate 3luni de la ultmul contact sexual neprotejat fara finalizare in mine, insa in octombrie doar 2zile normale(4zile de obicei)si restul 3zile ceva inchis si putin.Dl doctor va dor un raspuns.Multumesc anticipat.
1 comentarii
0
29-10-2012, ora 18:11
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Gravida nu esti daca contactul sexual s-a realizat fara finalizare si ai avut si menstruatie de atunci, chiar si putin cantitativ. Cauzele menstrei reduse cantitativ pot fi de natura inflamatorie ori hormonala, se pare ca medicul ce te-a consultat a ajuns la concluzia ca e vorba despre o inflamatie, urmeaza tratamentul si vezi cum iti e zilele viitoare, gravida nu esti sigur, la 3 luni orice medic isi da seama daca e vorba despre o sarcina, plus ca e si vizibila in zona abdomenului.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul