Control ginecologic
La un simplu control ginecologic doctorul poate 'observa' o sarcina in 3luni?Caci am fost la o dna doctor despre care auzisem ca nu exceleaza in domeniu.S-a uitat repede in mine si mi-a zis ca sunt rosie avand o raceala buna.mi-e teama sa nu fi omis ceva, caci de asta mi-e frica f tare...Am avut ciclul in toate 3luni de la ultmul contact sexual neprotejat fara finalizare in mine, insa in octombrie doar 2zile normale(4zile de obicei)si restul 3zile ceva inchis si putin.Dl doctor va dor un raspuns.Multumesc anticipat.
1 comentarii
Gravida nu esti daca contactul sexual s-a realizat fara finalizare si ai avut si menstruatie de atunci, chiar si putin cantitativ. Cauzele menstrei reduse cantitativ pot fi de natura inflamatorie ori hormonala, se pare ca medicul ce te-a consultat a ajuns la concluzia ca e vorba despre o inflamatie, urmeaza tratamentul si vezi cum iti e zilele viitoare, gravida nu esti sigur, la 3 luni orice medic isi da seama daca e vorba despre o sarcina, plus ca e si vizibila in zona abdomenului.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??