Despre menstruație
Buna. mă numesc Cristina am 15 ani si sunt foarte speriata.
mi-am inceput viata sexuală pe 22 Decembrie si fix a doua zi mi-a venit menstruația exact cum imi venea inainte!
Dupa o luna Adica pe 9 Februarie am facut ecografie la ovare (eco abdominal) si a zis a nu am nimic, ca am ovarele cum trebuie.
A doua luna mi-a venit pe 28 Ianuarie. pe 25 am facut testul deoarece eram foarte speriata.
si era negativ! Dar burta mea este putin mare Adica potate fii balonarea sau??
Luna februarie nu mi-a venit deloc... mi-am facut testul acum câteva zile si tot negativ, vreau sa zic ca de la dezvirginare nu am mai facut nimic...
am dureri de coloana, burta, ovare.
Ajutați-ma va rog!
mi-am inceput viata sexuală pe 22 Decembrie si fix a doua zi mi-a venit menstruația exact cum imi venea inainte!
Dupa o luna Adica pe 9 Februarie am facut ecografie la ovare (eco abdominal) si a zis a nu am nimic, ca am ovarele cum trebuie.
A doua luna mi-a venit pe 28 Ianuarie. pe 25 am facut testul deoarece eram foarte speriata.
si era negativ! Dar burta mea este putin mare Adica potate fii balonarea sau??
Luna februarie nu mi-a venit deloc... mi-am facut testul acum câteva zile si tot negativ, vreau sa zic ca de la dezvirginare nu am mai facut nimic...
am dureri de coloana, burta, ovare.
Ajutați-ma va rog!
1 comentarii
buna seara eu iau YAZ de o luna si am observat o schmbare la sanii mei...sunt mai umflatii mentionez ca sanii nu ma dor doar ca mi-sau umflat de la ce poate fi
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??