copil 7 ani
Buna ziua !
Am un baietel de 7 ani, care a inceput clasa I, acum in septembrie, a fost foarte bine in primele 2 saptamani, in sensul adaptarii, dupa aceea, dimineata cand se trezeste, are senzatii de voma, cateodata chiar vomita, cand ajungem la scoala, trebuie sa stam putin cu el ca sa isi revina, dupa ce incepe orele, pe parcurs ii trece, dar tot ramane cu frica sa nu ii vina din nou sa vomite.si asta ii distrage si atentia de la ore, am incercat sa ii dau cateva picaturi de metroclopramid dar totusi...aproape in fiecare dimineata aceeasi problema.
Ne puteti da un sfat ?
Multumim.
Am un baietel de 7 ani, care a inceput clasa I, acum in septembrie, a fost foarte bine in primele 2 saptamani, in sensul adaptarii, dupa aceea, dimineata cand se trezeste, are senzatii de voma, cateodata chiar vomita, cand ajungem la scoala, trebuie sa stam putin cu el ca sa isi revina, dupa ce incepe orele, pe parcurs ii trece, dar tot ramane cu frica sa nu ii vina din nou sa vomite.si asta ii distrage si atentia de la ore, am incercat sa ii dau cateva picaturi de metroclopramid dar totusi...aproape in fiecare dimineata aceeasi problema.
Ne puteti da un sfat ?
Multumim.
1 comentarii
In primul rand vorbeste cu invatatoarea, invoieste-l o zi-doua si du-l la medic.apoi, tot de la invatatoare sau de la copiii din clasa poti afla daca are probleme de socializare la scoala.poate ca e stresat chiar de doamna invatatoare, care este prea severa, tipa, ii pedepseste etc.sau poate ca a intrat in conflict cu unii dintre copii.mergi neanuntat la scoala mai des, cu 15 minute inainte de pauza si asculta cam cum le vorbeste doamna.daca tipa de se aude pana in capatul holului sau nu.alta data vino in recreatie, tot neanuntat, si observa daca se joaca cu copiii, daca vorbeste cu ei.o cauza trebuie sa fie, ori e bolnav, ori e stresat de ceva.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Tuse lătrătoare fetiță de 10 ani
- 1Copil 8 ani picături greșite în ochi
- 1Intrebare temperatura luata sub brat la copi
- 2Dureri frecvente de cap - un fel de tic?
- 0Interpretare analize
- 0Viroza sezon - tusea nu trece
- 0Encoprezis fetita de 8 ani și jumatate
- 1Erectia la copii
- 3Bilurubina totala si directa crescuta
- 1Stare de rău fetita de 11 ani