copilul meu pleaca de acasa, cer ajutor !!!!!!

14-12-2011
ralu1976
Nu este medic/terapeut
ralu1976
ma numesc raluca, am 36 de ani si sunt din piatra neamt.
baiatul meu in varsta de 11 ani a fost operat pe cord deschis la varsta de 1 an.o operatie lunga si chinuita dar cu ajutorul lui dumnezeu am trecut si peste asta, acum ne combatem cu plecarea lui de acasa.
am fost la pshiholog cu el timp de 6 luni dar el tot continua sa plece...pshihologul ar fi dat vina pe mine ca lam mai plesnit decate ori a plecat.credetima ca nu imi puteam controla nervii cand vedeam ca de fiecare data il vedeam adus de politie acasa si ma interogau pe mine ca de ce nu am grija de el si ca daca va mai pleca, voi plati amenzi usturatoare care sunt de la 200 -800 de ron.
la scoal nu invata chiar atat de bine, de exemplu ieri a luat un insuficient si a gasit motiv de plecat, am asteptat ore in sir sa vina si nu a mai venit nici azi noapte :(
cu minciuni mereu umbla, azi dimineata sa dus sotul la scoala sa vada daca a aparut, si la gasit in banca
2 comentarii
0
15-12-2011, ora 10:01
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Va sfatuiesc sa mergeti toata familia la un psiholog care e specializat in terapie de familie si sa cereti ajutor. Toata familia e implicata in ceea ce se intampla si niciodata nu e copilul singurul responsabil pentru ceea ce face. Dvs ca parinti aveti in mod sigur unele comportamente de care cel mai probabil nici nu sunteti constienti care trebuie schimbate. Plecarea copilului de acasa este doar un simptom. Boala e a intregii familii. Daca il vom privi numai pe el ca pacientul-problema sau copilul-problema, situatia nu se va rezolva, ci din contra. De aceea va sfatuiesc ca terapia sa fie indreptata asupra intregii familii.
0
15-02-2012, ora 18:58
psihoterapeut laurentiu dobrota
Nu este medic/terapeut
psihoterapeut laurentiu dobrota
In primul rand schimba psihologul, pentru ca un psiholog nu da sfaturi.In al doilea rand va rog ca mergeti la un psihoterapeut specializat in terapie familiala.Vedeti care sunt greselile in familie si corectatile, pentru ca si parintii au greselile lor.Ascultati si problemele copilului, pentru ca nici nu a inceput adolescenta iar atunci vor fi milioane de probleme.Si chiar daca ma repet ca parinti ascultati copilul, vorbiti cu el.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Trăirile pozitive din adolescență pot influența sănătatea și starea de bine la maturitate
  •