Cred ca am o problema la penis

Sa va spun dec am niste bubite sa le zic micute foarte micutie albe sub penis , sub corpul penisului adik sub cap dedesubtul capului, niste bubite foarte mici cat o frimitura d paine, cand am fost mic d vro 3-4 ani am fot la doctor ma contralat a zis ca nu am nimica asa zice mama, dar acum cand m-am dus la baie am vazut, problema este de vrun an poate io cred k este o invectie, sper sa nu fie ceva grav poate imi raspundeti si mie la intrebare,
Va rog
Va rog
3 comentarii

buna Alexxxu mai bine mergi sa te vada un medic asa ar fii cel mai indicat. multa bafta

nu te speria tot e ok nu te du nikaeri!1 asha vei fi toata viata am mai vazut asha kazuri se intimpla!!!! si nu incerka sa le faci ceva !!! ok!!! bafta

da stiu, am fsot mia zis k snt cheama nush cum ceva cu fordbyce ceva de genu. momentan nu sunt in romania o sa vin in vacanta in romania, prin decembrie, muncesc in germania, a zis k pot sa-mi faca operatie cu laser, nu este neaparat nevoie, a zis k nu ma afecteaza cu nimik doar ca le am acolo si am zis daca nu ma afecteaza cu nimica, nu le fac nimik sa nu patesc ceva, mi-am inceput viata sexuala d vrun an, am 17 ani acum, mersi de sfat ori cum

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23Penis mic sau nu?
- 69Bubite pe capul penisului
- 6Rog seriozitate - Bubitze rosii-rozalii in jurul penisului.
- 15bubite rosii pe penis
- 3Am 15 ani si inca nu am decalotat penisul
- 6Am 14 ani si penisul de 12-13 cm
- 8cos la baza penisului
- 4am 14 ani si pt varsta mea mi se pare mic penisul
- 3penis cu mult preput
- 6ciuperca sub capul penisului (ca o conopida) de vreo luna
- 4pe penis am ca o alunita de culoare maro...
- 6Penis ciudat si ejaculare prematura.. ajutor va rog!
- 0Segma si taieturi pe pielea penisului!
- 9Penis prea mare
- 6cred ca am ceva grav: mi-au aparut niste bubite ca niste alunite...
- 2Pete albe pe capul penisului
- 2Secretie la nivelul penisului
- 6penis umezit
- 2Papule perlate
- 1VA rog din suflet! Vena (capilara) umflata penis ajutor va rog!
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: