Cresterea parului
Am utilizat placa de par 3-4 ani si am ajuns la concluzia ca este cea mai proasta alegere pt par..cadea parul excesiv iar varfurile se desprindeau de par din cauza ca erau arse. Tunsul nu mai e o solutie, ar trebui sa ma tund radical si nu pot face asa. Acum folosesc o 2 lingurite de ulei de masline+ 2 de ulei de ricin+ 1 galbenus. A mai incercat cineva si altceva care sa dea rezultate pt cresterea parului/regenerare?
4 comentarii
Da, am incercat eu acum 10 ani o cura cu usturoi pisat si masat scalpul cu el. A facut minuni..
Il foloseam inainte de a ma spala pe cap si stateam asa 30 de minute dupa care spalam parul normal. A meritat efortul tinand cont ca de atunci nu mai stiu ce inseamna caderea parului iar de regenerat nici nu mai vorbesc.
Il foloseam inainte de a ma spala pe cap si stateam asa 30 de minute dupa care spalam parul normal. A meritat efortul tinand cont ca de atunci nu mai stiu ce inseamna caderea parului iar de regenerat nici nu mai vorbesc.
Am auzit de masca asta cu usturoi. va multumesc!
Lipsa vitaminelor duce la caderea parului. Daca se reintroduc acele vitamine in circuitul organismului atunci nici parul nu mai cade.
Caderea parului poate fi oprita. Poti sa folosesti, diverse masti, sampoane, suplimente. Toate o sa te ajute sa iti intaresti radacina firului de par.
Un link interesant despre caderea parului
http://forum.romedic.ro/prod/caderea_parului__080799.html
Un link interesant despre caderea parului
http://forum.romedic.ro/prod/caderea_parului__080799.html
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Caderea parului
- 3vitamine care stopeaza caderea parului
- 7plante care ajuta la cresterea parului
- 25caderea parului in mod excesiv
- 7caderea parului
- 3adolescenta, par rar
- 3Par gras
- 2Par gras si spalatul la par in fiecare seara
- 6Cam de vreo 3 ani de zile a inceput parul sa se rareasca
- 1cresterea parului
- 0Despre par
- 1Cresterea parului-solutie
- 4Despre parul din cap.
- 4nu stiu ce sa fac mi-i frica sa nu ramin fara par in cap
- 1Probleme mari, de 4 ani imi tot cade parul!
- 4caderea parului
- 0Par gras.
- 0Androgelul (crema) se poate aplica direct pe pielea fetei (barba)?
Mai multe informații despre: Cresterea parului Parul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: