crize grave tot abdomenul
As dori un diagnostic probabil din partea dumneavoastra o sa scriu simptomele, am 25 de ani singurele probleme medicale cunoscute deja rinita alergenica si astm asta ca si istoric medical.
Simptome dureri inimaginabile pe tot abdomenul rinichi ovare tot in asa maniera ca nu reuseam sa ma misc, muschi atrofiati tot corpul, febra, lispsa pofta de mancare, extenuata total pt 48 de ore.
Precizari medicale am facut analize de sange urina si ecografie totala abdominala. Rezultat sunt sanatoasa aparte ca am o digestie foarte lenta.
Precizari generale apendicita nu o mai am din copilarie mi-a fost extrasa dar doresc sa precizez ca durerile abdominale descrie mai sus ca si nivel de durere erau perfect asemanatoare cu cele ale apendicitei perforate pe care au eliminat-o.
Multumesc anticipat
Simptome dureri inimaginabile pe tot abdomenul rinichi ovare tot in asa maniera ca nu reuseam sa ma misc, muschi atrofiati tot corpul, febra, lispsa pofta de mancare, extenuata total pt 48 de ore.
Precizari medicale am facut analize de sange urina si ecografie totala abdominala. Rezultat sunt sanatoasa aparte ca am o digestie foarte lenta.
Precizari generale apendicita nu o mai am din copilarie mi-a fost extrasa dar doresc sa precizez ca durerile abdominale descrie mai sus ca si nivel de durere erau perfect asemanatoare cu cele ale apendicitei perforate pe care au eliminat-o.
Multumesc anticipat
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10pete maronii pe abdomen HELLLLLP!
- 5durere si discomfort abdominal
- 5Am burta.. cum scap de ea?
- 5crize si dureri abdominale
- 3mancare gatita... voma, greata + crampe
- 5Durere de burta ca la menstruatie.
- 6Gastrita hipersecretorie hipertrofica
- 24dureri abdominale in partea dreapta
- 4burtica umflata
- 2Dureri in partea stanga jos, a abdomenului.
- 1Durere acuta in partea superioara a abdomenului
- 3crampe stomacale
- 1ce este? am observat sub abdomen doua umflaturi ca doi ganglioni...
- 4Abdomen inflamata stanga dupa operatie de hidronefroza
- 3Abdomen umflat
- 2cum sa ma scap de burtica?
- 0Dureri abdominale
- 2CT torace si abdomen
- 2dureri abdominale
- 1abdomen tare
Mai multe informații despre: Abdomenul Crampele abdominale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: