crize grave tot abdomenul
As dori un diagnostic probabil din partea dumneavoastra o sa scriu simptomele, am 25 de ani singurele probleme medicale cunoscute deja rinita alergenica si astm asta ca si istoric medical.
Simptome dureri inimaginabile pe tot abdomenul rinichi ovare tot in asa maniera ca nu reuseam sa ma misc, muschi atrofiati tot corpul, febra, lispsa pofta de mancare, extenuata total pt 48 de ore.
Precizari medicale am facut analize de sange urina si ecografie totala abdominala. Rezultat sunt sanatoasa aparte ca am o digestie foarte lenta.
Precizari generale apendicita nu o mai am din copilarie mi-a fost extrasa dar doresc sa precizez ca durerile abdominale descrie mai sus ca si nivel de durere erau perfect asemanatoare cu cele ale apendicitei perforate pe care au eliminat-o.
Multumesc anticipat
Simptome dureri inimaginabile pe tot abdomenul rinichi ovare tot in asa maniera ca nu reuseam sa ma misc, muschi atrofiati tot corpul, febra, lispsa pofta de mancare, extenuata total pt 48 de ore.
Precizari medicale am facut analize de sange urina si ecografie totala abdominala. Rezultat sunt sanatoasa aparte ca am o digestie foarte lenta.
Precizari generale apendicita nu o mai am din copilarie mi-a fost extrasa dar doresc sa precizez ca durerile abdominale descrie mai sus ca si nivel de durere erau perfect asemanatoare cu cele ale apendicitei perforate pe care au eliminat-o.
Multumesc anticipat
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10pete maronii pe abdomen HELLLLLP!
- 4Dureri abdominale
- 5Durere de burta ca la menstruatie.
- 125 ani - se plange de dureri de burtica
- 13Umflatura a abdomenului in partea dreata jos
- 6dureri in jurul buricului la copii
- 6Fetita de trei ani jumate - mictiuni f dese
- 1ce este? am observat sub abdomen doua umflaturi ca doi ganglioni...
- 3durere de burta dupa ce bea lapte
- 4disconfort abdominal stanga sub coasta
- 3durere in abdomen si ganglioni limfatici mariti pe partea dreapta iliaca
- 11mai multe boli odata, e posibil asa ceva??
- 0dureri abdominale in partea stinga
- 0febra, dureri de burtica si tuse
- 8Chiar nemaiintalnit? Rog pareri cat mai multe!
- 5Dureri spate si abdomen - partea dreapta jos
- 0Dureri abdomen oase
- 1Tumoare si lichid la nivelul abdomenului
- 1Durere sub coaste (din fata pana in spate)
- 6durere la palpare abdomen partea dreapta
Mai multe informații despre: Abdomenul Crampele abdominale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: