Cum ar trebui sa procedez???

Mai intai citeva cuvinte despre mine...domn in varsta de 50 de ani, casatorit de 25 ani, 2 copii (unul major celălalt aproape major).
Acum intrenarea mea este cum ar trebui sa procedez daca sotia mea dupa prima nastere a inceput usor usor sa si piarda interesul de a mai face dragoste cu mine.La inceput au fost perioade scurte de pauza( o saptamana, doua)apoi din ce in ce mai lungi (recordul fiind de un an si o luna
Acum intrenarea mea este cum ar trebui sa procedez daca sotia mea dupa prima nastere a inceput usor usor sa si piarda interesul de a mai face dragoste cu mine.La inceput au fost perioade scurte de pauza( o saptamana, doua)apoi din ce in ce mai lungi (recordul fiind de un an si o luna
4 comentarii

Buna ziua.
Ajutati-o in treburile casnice.
Oferiti-i ocazional flori proaspete sau mici cadouri.
Faceti dus zilnic.
Schimbati cearsafurile saptamanal.
Folositi prezervativ daca sotia mai are menstruatie, sa nu ii fie frica sa ramana insarcinata.
Se poate ramane insarcinata si la aceasta varsta.
Stati de vorba cu ea despre aceasta tema si despre problemele care o framanta.
Daca respectati aceste reguli bazice si mai exista dragoste in cuplu, nu ar mai trebui sa existe inadvertente pe aceasta tema.
Dimpotriva, femeile dupa menopauza sunt mai deschise sa faca dragoste.
Faceti tot posibilul sa va purtati frumos cu ea ca sa o aduceti in starea adecvata sa isi doreasca asa ceva.
Ajutati-o in treburile casnice.
Oferiti-i ocazional flori proaspete sau mici cadouri.
Faceti dus zilnic.
Schimbati cearsafurile saptamanal.
Folositi prezervativ daca sotia mai are menstruatie, sa nu ii fie frica sa ramana insarcinata.
Se poate ramane insarcinata si la aceasta varsta.
Stati de vorba cu ea despre aceasta tema si despre problemele care o framanta.
Daca respectati aceste reguli bazice si mai exista dragoste in cuplu, nu ar mai trebui sa existe inadvertente pe aceasta tema.
Dimpotriva, femeile dupa menopauza sunt mai deschise sa faca dragoste.
Faceti tot posibilul sa va purtati frumos cu ea ca sa o aduceti in starea adecvata sa isi doreasca asa ceva.

Buna Clara!! Tocmai asta nu inteleg eu.
Fac mai mult decit mi ati sugerat d-voastră, treburile casnice le facem in proportie de 90% impreuna, imi duc copii la gradinita, scoala, activitati extra de aproape 20 de ani, cafea si mic dejun+ pachet pt copii in fiecare dimineață, nu uit niciodată de flori si cadouri, iesiri in oras si 2 concedii (de minim 7 zile )pe an.cu dusul ma simt jignit.
Am adus de foarte multe ori in discutie tema sexului...si de fiecare data primeam acelasi raspuns cun ca sexul nu este important intr o casnicie si ca ea nu simte nevoia de a face sex.
De aici si frustratile si supararile mele..
Fac mai mult decit mi ati sugerat d-voastră, treburile casnice le facem in proportie de 90% impreuna, imi duc copii la gradinita, scoala, activitati extra de aproape 20 de ani, cafea si mic dejun+ pachet pt copii in fiecare dimineață, nu uit niciodată de flori si cadouri, iesiri in oras si 2 concedii (de minim 7 zile )pe an.cu dusul ma simt jignit.
Am adus de foarte multe ori in discutie tema sexului...si de fiecare data primeam acelasi raspuns cun ca sexul nu este important intr o casnicie si ca ea nu simte nevoia de a face sex.
De aici si frustratile si supararile mele..

Imi pare rau. :(
Inseamna ca asa e felul ei de a fi...
Poate stati de vorba si cu un psihosexolog, sa va dea niste sfaturi.
Inseamna ca asa e felul ei de a fi...
Poate stati de vorba si cu un psihosexolog, sa va dea niste sfaturi.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1apetit sexual foarte scazut
- 9sfaturi: lipsa vietii sexuale de aprox. 5 ani!
- 6ce pot sa iau ca sa nu am apetit sexual?
- 43Exista motive obiective pentru adulter?
- 5lipsa apetitului sexual
- 3de ce nu vrea sotul meu sex?
- 0Dorinta sexuala dupa 40 ani
- 62Dependenta sexuala
- 5Am probleme de virilitate
- 18sotia nu ma doreste
- 1Nimfoman sau ceva dereglari?
- 0prietena mea nu mai are chef de sex
- 3Lipsa dorintei sexuale
- 2Suprimare dorinta sexuala
- 5Lipsa apetitului sexual la sot
Mai multe informații despre: Apetitul sexual Pierderea dorintei sexuale viata sexuala interesul sexual dorinta sexuala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: