Cum ar trebui sa procedez???

26-06-2025
Adimun
Nu este medic/terapeut
Adimun
Mai intai citeva cuvinte despre mine...domn in varsta de 50 de ani, casatorit de 25 ani, 2 copii (unul major celălalt aproape major).

Acum intrenarea mea este cum ar trebui sa procedez daca sotia mea dupa prima nastere a inceput usor usor sa si piarda interesul de a mai face dragoste cu mine.La inceput au fost perioade scurte de pauza( o saptamana, doua)apoi din ce in ce mai lungi (recordul fiind de un an si o luna
4 comentarii
0
27-06-2025, ora 17:47
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua.
Ajutati-o in treburile casnice.
Oferiti-i ocazional flori proaspete sau mici cadouri.
Faceti dus zilnic.
Schimbati cearsafurile saptamanal.
Folositi prezervativ daca sotia mai are menstruatie, sa nu ii fie frica sa ramana insarcinata.
Se poate ramane insarcinata si la aceasta varsta.
Stati de vorba cu ea despre aceasta tema si despre problemele care o framanta.
Daca respectati aceste reguli bazice si mai exista dragoste in cuplu, nu ar mai trebui sa existe inadvertente pe aceasta tema.
Dimpotriva, femeile dupa menopauza sunt mai deschise sa faca dragoste.
Faceti tot posibilul sa va purtati frumos cu ea ca sa o aduceti in starea adecvata sa isi doreasca asa ceva.
0
28-06-2025, ora 13:38
Adimun
Nu este medic/terapeut
Adimun
Buna Clara!! Tocmai asta nu inteleg eu.
Fac mai mult decit mi ati sugerat d-voastră, treburile casnice le facem in proportie de 90% impreuna, imi duc copii la gradinita, scoala, activitati extra de aproape 20 de ani, cafea si mic dejun+ pachet pt copii in fiecare dimineață, nu uit niciodată de flori si cadouri, iesiri in oras si 2 concedii (de minim 7 zile )pe an.cu dusul ma simt jignit.
Am adus de foarte multe ori in discutie tema sexului...si de fiecare data primeam acelasi raspuns cun ca sexul nu este important intr o casnicie si ca ea nu simte nevoia de a face sex.
De aici si frustratile si supararile mele..
0
28-06-2025, ora 14:20
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Imi pare rau. :(
Inseamna ca asa e felul ei de a fi...
Poate stati de vorba si cu un psihosexolog, sa va dea niste sfaturi.
0
28-06-2025, ora 14:27
Adimun
Nu este medic/terapeut
Adimun
Ok!! Va mulțumim frumos pt răspunsuri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: